Endelig, endelig, endelig har vi vendt bladet på kalenderen til 1. december, og det betyder, at vi nu tager hul på HAVEFOLKETS havejulekalender.


TEKST OG FOTO: REDAKTIONEN

Igen i år har vi nemlig sammensat en havejulekalender, så du hver dag kan glæde dig til at stå op! Hver eneste morgen indtil juleaften, ligger der nemlig en ny låge klar til dig. Hvis du fulgte med i havejulekalenderen sidste år – ja, så ved du jo nogenlunde, hvad der er i vente. Noget julegodt, hyggeligt, glædelig, appetitligt, haveagtigt – og meget, meget mere!

Vi vil nemlig fylde din december med tips, opskrifter, dekorationsidéer, julepynt … ja, og alt det andet, vi også plejer at skrive om her i magasinet, bare med et ordentligt drys jul på. Der vil selvfølgelig også være julegaver i form af skønne gevinster i årets julekonkurrencer. Vi har nemlig samlet et par håndfulde samarbejdspartnere, der har doneret skønne havegaver! Men du skal være klar ved skærmen og tasterne på selve dagen, for vi trækker lod om vinderen samme dag, som konkurrencen skydes i gang. Har du i øvrigt set, at vi nu har besluttet at sy flere haveforklæder – så mange at vi sælger af dem. Klik evt. her og læs mere, hvis du trænger til lidt selvforkælelse eller har en god haveven eller -veninde, du gerne vil glæde her ved juletid.

KLIK HEROVER OG SE JULEMAGASINET

EN GAVE TIL DIG I DAG!
Vi har i år haft ekstra travlt med juleforberedelserne, for vi har nemlig lavet en helt speciel gave til dig – og den ligger klar til dig allerede nu. Du pakker gaven ud ved at klikke på magasinforsiden her til højre, og så vil du træde indenfor i vores allerførste “bladremagasin”, nemlig HAVEFOLKETS julemagasin.

Vi håber du vil tage godt imod det, og meget gerne lade os høre din umiddelbare tanke, når du har set det igennem. Vi ønsker os, at det giver dig inspiration til at skabe decembers julerier – også i pagt med din have.

Gå meget gerne lidt til og fra magasinet, som du ville gøre med et hvilket som helst andet magasin. Du kan altid finde tilbage til det, for der ligger et link til det både her i låge 1, men også i højre side af skærmen her på HAVEFOLKET. Og når vi skriver, at vi gerne vil have dig til at gå til og fra magasinet, så er det jo fordi du altså også skal sætte tid af til at nyde Danmarks eneste “havejulekalender” her på havefolket.com – og alle de andre dejlige ting du fylder din december med, naturligvis!

HJERTELIG VELKOMMEN TIL HAVEJULEKALENDEREN
– og rigtig god fornøjelse!

Lone, Karina, Lene & Marianne

Pssst. Vi har selvfølgelig også lavet julekort til dig i år. Brug dem til julens breve – printet eller virtuelt. Er du blogger, er du også meget velkommen til at bruge et julekort til din blog. Find julekortene her.