søndag den 29. december 2013

VINTER - OPSKRIFTER TIL DE KOLDE MÅNEDER

BØGER

I bogen "Vinter" får læseren de allerbedste af Løgimoses egne opskrifter, uden at det på nogen måde bliver et gastronomisk skoleridt med 8-retters menuer.

TEKST: KARINA
FOTO: ANDERS SCHØNNEMANN
BOGEN GENGIVET MED TILLADELSE FRA FORLAGET

Løgismose har gennem de seneste år oplevet en stor og stigende popularitet på grund af deres kvalitetsprodukter, der gør det lettere for en helt almindelig dansker at lave mad med stor smag.

B
ogen har fokus på det enkelte måltid i hverdagen, såvel som den gode gæstemad. De 80 opskrifter er enkle at gå til, og tilberedt på de råvarer, som er tilgængelige i vintersæsonen. Blandt andet byder bogen på klassiske retter som côte de boeuf, hønsesalat og kalveskank, såvel som på moderne retter med fisk og skaldyr. Til den søde tand vil man finde opskrifter på lækre desserter, herunder cheesecake, skyrmousse og den gode gamle mazarintærte. Opskrifterne er samlet, genskrevet og redigeret af kokken Anders Vald, som også er forfatter til bogen, samt daglig projektleder i Løgismose. De smukke fotos er taget af Anders Schønnemann, som er én af Danmarks allerdygtigste madfotografer.


Løgismose er et helt univers - et familieforetagende ejet af familien Grønlykke, der med stor kærlighed til god mad fremstiller råvarer af højeste kvalitet, som man kan købe i almindelige dagligvarebutikker. Familien har samtidig gennem flere generationer drevet Falsled kro, restaurant Kong Hans Kælder, Løgimose mejeri og vinimport samt delikatessebutikker. Mange dygtige og kendte kokke har gennem tiden været med til at sætte deres præg på restauranternes menukort, og til at sikre det høje gastronomiske niveau, de er kendte for.


TITEL: LØGISMOSE VINTER 
FORFATTER: Anders Vald 
FOTOS: Anders Schønnemann 
UDGIVELSE: 2012
SIDER: 176
SPROG: Dansk
FORLAG: Politikens Forlag


Politikens Forlag om forfatteren:
Anders Vald har i en årrække været tilknyttet Løgimose. Han er udlært på Kong Hans Kælder og har efterfølgende arbejdet som køkkenchef på Nordre Toldbod og i Løgismose Production. Afbrudt af to udenlandsophold som køkkenchef på den danske ambassade i henholdvis Canada og USA, er han atter tilbage hos Løgismose og er i dag ansvarlig for virksomhedens produktudvikling.


2 kommentarer:

 1. Altså hvis ingen andre vil sige noget - så sidder jeg her og genopdager hvor vildt fede fotos, der er i denne bog. Nogle gange kan man godt blive vild med en bog - også en kogebog - eller nærmest i.s.æ.r en kogebog - hvis den er lækkert illustreret!

  Og denne tegner i særdeleshed delikat! Glæder mig til at afprøve den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne - du har ret. Disse fotos er bare FOR lækre :-)

   Slet

ANNONCE