søndag den 12. januar 2014

BLIV ANMELDER PÅ HAVEFOLKET FOR EN DAG

LODTRÆKNING

Er du vild med godt grej til havearbejde, og har du en anmelder i maven? Hvis ja, så er denne måneds udfordring måske lige noget for dig.


I 2013 kiggede vi her på HAVEFOLKET meget på planter, bede, havens indretning mv. Det fortsætter vi med i år, men vi har lige en dimension mere, som vi gerne vil kaste lys over. Alle de der redskaber som vi slet ikke kan undvære, når havearbejdet skal udføres. Det kan være ting som river, koste, luge- og hakkejern, hækklipper eller græsslåmaskiner, trimmere eller ukrudtsbrændere. I februar starter vi næste tema op, og det er med fokus på godt grej! Men denne gang har vi ikke tænkt os at fylde hele temaet selv. Vi vil gerne høre stemmerne fra det danske havefolk. Ja, hvad synes du er godt grej?

DIT UDGANGSPUNKT
Mon ikke du har prøvet at få et nyt redskab i hånden fordi en ven eller et familiemedlem syntes du skulle have noget haveagtigt til jul? Ved første øjekast virkede det helt forkert og føltes heller ikke godt i hånden, men taget i brug den efterfølgende sæson, så var det dit nye yndlingsredskab. Vi håber, du har lyst og tid til at fortælle os om det.

Det kan også være, at du er et af de havemennesker, der har alt det rigtige udstyr, og så er du også lige den rigtige anmelder for os. For så vil vi gerne høre, hvad der er din allerbedste investering - eller bare det hjælpeværktøj du tager frem altid - igen og igen.

Så - uanset om du er udstyrsfanatiker eller kun har et lille udvalg, så håber vi at du har lyst til at lave en anmeldelse til HAVEFOLKET. Rettere sagt - alle der har godt grej, de gerne vil anbefale til andre, kan skrive med her!

ANMELDELSEN
Udfordringen er ganske enkelt, at du skal tænke dit havegrej igennem og vælge ét produkt ud, som du gerne vil anbefale andre at erhverve sig. For at beskrive produktet skal du sende os en anmeldelse delt op i syv afsnit, hvor du svarer på netop disse syv spørgsmål:

 1. Hvad hedder redskabet og hvem er producent?
 2. Hvordan er du kommet på at købe dette grej? 
 3. Hvor længe har du haft det (cirka)?
 4. Hvad bruger du det til? 
 5. Hvad gør at netop dette redskab er særligt velegnet?
 6. Vejledende pris - og synes du prisen passer til produktet?
 7. Har du andet, du gerne vil fortælle om produktet?

Fortæl os så meget, at andre læsere har mulighed for at vurdere om dit gode grej passer til deres egen have og tilhørende udfordringer. Medtag derfor gerne lidt info om de ting, du bruger dit grej til - fx om du beskærer små oliventræer eller store plataner - om du hakker i let sandjord eller tung lerjord etc.

Tag desuden også 2-3 vellignende fotos af det valgte grej og send med dine svar. Billederne skal ikke være reduceret i størrelse eller beskåret. Det tager vi os af. Er der noget, vi er i tvivl om, når vi læser din anmeldelse eller gerne vil have uddybet, så skriver vi tilbage til dig for afklaring.

Vær opmærksom på, at vi læser korrektur inden din anmeldelse udgives på HAVEFOLKET, så du behøver ikke være bekymret for slåfejl mv. Det vigtigste er, at du sætter dine ord på! Det er dem, der er det afgørende - din anbefaling.

Såfremt vi får rigtig mange anmeldelser, forbeholder vi os retten til at udvælge de bedste til udgivelse, men vi vil forsøge at få så mange med som overhovedet muligt. Alle de indsendte anmeldelser vil naturligvis deltage i lodtrækningen. Og så skal det lige bemærkes, at anmeldelsen skal være af noget grej, som du sætter stor pris på. En anmeldelse, der fraråder køb af et specifikt produkt, hører ikke hjemme i dette tema.

SPONSORGAVEN
Vinderen af lodtrækningen får en topsaks fra Fiskars.

Fiskars topsaks


 Topsaksen har teleskopskaft, der har en rækkevidde på 4 meter.
Den fungerer som en forlænget arm, der gør det muligt at beskære 
havens høje trækroner, samtidig med at du står trygt og godt 
med begge ben plantet på jorden.

Når alle anmeldelser er modtaget, vil vi foretage en lodtrækning mellem alle bidrag, og den heldige får tilsendt sponsorgaven direkte fra Fiskars.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle, der er tilmeldt nyhedsbrevet, kan deltage. Hvis du endnu ikke har fået dig tilmeldt, kan du gøre det ved at klikke lige her. Hvis du har problemer med tilmeldelsen, kan vi også tilmelde dig på dine vegne - du skal blot skrive det i indledningen af din mail.

DEADLINE
Vi beder dig venligst fremsende din anmeldelse indeholdende svar på de 7 spørgsmål, samt tilhørende fotos, senest søndag den 16. februar kl. 20.00

Send venligst materialet på mail til info@havefolket.com og mærk din mail i emnefeltet med teksten "Godt grej". For at kunne deltage skal du oplyse dit for- og efternavn og din adresse. Din anmeldelse vil blive udgivet på HAVEFOLKET med dit navn og din by og evt. link til din blog (hvis du ønsker det), og så håber vi selvfølgelig, at du vil besvare eventuelle spørgsmål og kommentarer fra de læsere, der skriver i kommentarerne i forbindelse med din anmeldelse.


Har du lyst? Så sæt dig til tasterne med det samme! Det tager kun kort tid at skrive om noget, man brænder for, og vi vil så gerne høre også fra dig! Måske er det din anbefaling, der gør, at en havekollega i år finder ud af at havearbejdet slet ikke behøver at være så besværligt, hvis bare man har det rigtige grej! 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

5 kommentarer:

 1. Hmmmmm...... skal ......... skal ikke .........

  SvarSlet
 2. Hm ... har lige bestilt sådan en indendørs lugtfri kompostspand ... deler gerne ud af erfaringer, men den er altså ikke kommet endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den vil jeg ellers godt vide lidt om. Har set den og spekuleret på om ....... ;-)

   Slet
 3. Kompostspanden er nu i hus, hvis det var :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er netop ved at investere i en vinkelkost, som skulle være fin til rengøring af drivhus - men dette skrækkelige rengøringsprojekt er lidt ude i fremtiden, så mine erfaringer om redskabet kommer ikke med i denne måneds tiltag.
  Iøvrigt er det en rigtig god idé, som I her søsætter!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet

ANNONCE