mandag den 27. januar 2014

I HAVEN MED HAVEFOLKET

OM MAGASINET

Følger du med i HAVEFOLKETs nyhedsbrev? Hvis du gør, vil du nemlig høre lidt mere om, hvad du kan glæde dig til her i HAVEFOLKET i den kommende sæson.

TEKST: MARIANNE
FOTO: KARINA


Det kommer til at foregå i en have, som er helt unik, helt ekseptionel - ja, helt "sin egen". Fordi haven samtidigt er vores "alle sammens", inviterer HAVEFOLKET nemlig både dig og resten af vores læsere med rundt i haven for at nyde hver en krog.


BREDE, GLADE SMIL
Vi glæder os, gør vi. Bare da vi skulle finde fotos frem af vores arkiver, blev vi så glade, at smilene nu går fra mundvig til mundvig. Mon dit også gør? Og mon du ved, hvad det er for en have, vi taler om? 

Kan du ikke vente, så tilmeld dig straks vores nyhedsbrev, der udsendes i denne uge.

Måske dette vil være et lille hint? 


6 kommentarer:

 1. Jeg er altid frisk på en rundtur i Hune.... ;o)

  SvarSlet
 2. - Også mig!
  Har godt nok aldrig været der, det er bestemt en fejl. Desværre er der ikke nogen i min familie, der jubler ved tanken om ferie i Hune. Så tá' mig med - jeg glæder mig allerede!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig også. Haven i Hune kan ikke besøges for tit. Man får ALDRIG nok af det helt helt unikke univers.

  Kærlige snevejrs-hilsner fra polarområdet

  SvarSlet
 4. :-))))))))) er også klar til turen til Hune, som også var første "havebesøg" sidste år, en sjældent god oplevelse som jeg gerne gør om og om, glæder mig

  SvarSlet
 5. Der skulle have været kamera på... Spændende - spændende tænkte jeg - gad vide hvad det er for noget der har fået dem til at smile - og se så lige, så kom det sidste billeder og ca. samtidig havde jeg også et "øre-til-øre" smil på. Har været i haven 3 gange, var heldig at møde havedronningen selv den første gang, har været fan siden første gang jeg hørte om Anne Just - og har selv masser af dejlige billeder - og glæder mig alligevel som et lille barn til at se, hvilke fine billeder I kan vise. Tænker at det fortæller noget om at både det som Anne Just og haven i Hune stod/står for - og det I kan, det borger bare for gode oplevelser, stor inspiration og "holder" til mange gensyn!!!

  SvarSlet

ANNONCE