Vi har opfordret jer læsere til at anmelde “godt grej”. Kirstine tog udfordringen op og skrev til os om sin kompostspand.


TEKST & FOTO: KIRSTINE THOMASEN

Kirstine har valgt at anmelde sin kompostspand. Har du selv erfaringer med denne kompostspand, må du meget gerne også give din mening til kende i kommentarerne.

Hvad hedder redskabet og hvem er producent?
Kompostspand fra ECO af rustfrit stål og med kulfilter i låget.

Hvordan er du kommet på at købe dette grej?
Min kæreste og jeg deler tiden mellem en lille lejlighed og vores dejlige kolonihave. I kolonihaven komposterer vi både haveaffald og køkkenaffald, mens køkkenaffaldet fra lejligheden indtil for nylig bare røg i det almindelige skrald. Men det føltes forkert, når nu gødningen er hårdt tiltrængt i haven, og vi vil også gerne reducere mængden af skrald en smule.

Hvor længe har du haft den (cirka)?
En måneds tid.

Hvad bruger du den til?
Kartoffelskræller, tefiltre, æggebakker, bananer der er blevet sorte.

Hvad gør at netop dette redskab er særligt velegnet?
Kulfiltret gør, at vi slipper for en ildelugtende kompost inden døre. Og det virker, for den lugter vitterligt ikke! Og så er designet ret fint.

Vejledende pris – og synes du prisen passer til produktet?
Jeg gav 375,00 kr. på nettet, hvilket er en smule dyrt for en lille spand. Til gengæld er den mere rummelig, end den umiddelbart ser ud til, lugter ikke og ser pæn ud i køkkenet. Et eneste lille minus er, at indsatsen i låget, der holder kulfiltret, er lidt løs i det. Kompostspanden er ca. 30 cm høj.Har du andet, du gerne vil fortælle om produktet?
Anbefales!

 

DAGENS ANMELDER
Kirstine Thomasen
København

Du kan læse mere om Kirstine på hendes blog plantesmilet.