onsdag den 18. juni 2014

KVIKGUIDE TIL HAVEFOLKET.COM

OM MAGASINET

Læs her 6 gode råd til, hvordan du let navigerer rundt på HAVEFOLKET.com.

HAVEFOLKETDu ved det sikkert allerede, men det kan jo også være, at der er et tip eller to, som allerede straks efter du har læst denne tekst, gør din brug af HAVEFOLKET.com endnu mere udbytterig. Er du helt ny læser her på magasinet, så er dette en let guide til, hvordan du bare får mest ud af at læse med.

#1 
BRUG SØGEFELTET

Står du helt akut og skal vide noget bestemt, så spring direkte op i søgefeltet i højre hjørne af skærmbilledet. Her kan du indtaste, det du gerne vil lede efter, fx "køkkenhave". Så kommer der en liste på din skærm med links til alle tekster, der indeholder noget om køkkenhaven.

Er du MEGET glad for google.com, så kan du faktisk også bruge deres søgemaskine, og så skrive "havefolket" efterfulgt af dine søgeord. Så kommer der også en liste, du kan lede i - på googlemåden.


#2
KIG PÅ SIDEN "LÆS MERE"
I menulinjen finder du et punkt, der hedder "LÆS MERE". Her har vi samlet alle de overordnede kategorier, som vi skriver om på magasinet. Er du ikke helt sikker på hvad du har lyst til at læse om, men gerne vil blive inspireret til at finde nye emner, så er det lige her, du skal kigge.

Siden "LÆS MERE" indeholder en række ikoner for haveemner, så det er bare med at vælge det punkt ud, du har lyst til at læse mere om.

Måske falder du over punktet "KRUKKER" og har lyst til at læse mere om det. Klik på det og så får du alle de artikler, der handler om krukker, frem på skærmen. Og så er det bare at vælge ud og dykke ned i den artikel, du har lyst til at læse.


#3
BRUG STIKORDSREGISTRET
Hvis du scroller helt ned i bunden af sitet, så kommer du til en stor samling af søgeord. Det er faktisk et stikordsregister.

Alle tekster på havefolket.com har stikord tilknyttet, og hvis du vælger et af ordene, vil du igen få en liste med alle de tekster, som har dette ord tilknyttet. Klik fx på stauder, og du vil få massevis af inspiration til havens bede!

#4 
FIND HURTIGT ALLE MÅNEDENS TEMAARTIKLER
Vil du hurtigt se de artikler, der er udgivet denne måned om det aktuelle tema, så klik på temabanneret i øverste højre hjørne, lige over søgefeltet. Så kommer du straks til månedens leder - og herfra er der links til temaartiklerne i bunden.

Vil du gerne se tidligere temaer beskrevet på HAVEFOLKET, så kan du klikke på TEMAER i menulinjen. Her er en oversigt over alle magasinets tidligere temaer.
#5
TOUR DE HAVEMAGASIN
Vil du blive rigtig klog på magasinet, så tag en halv time, og klik dig rundt fra side til side oppe i menuen. Her kan du nemlig lige få dig et overblik over alle de muligheder og faciliteter, der rent faktisk er på HAVEFOLKET.

Du kan komme rundt på alle siderne ved at klikke i menulinjen, der ligger i toppen af siden - under det øverste foto.

Find fx frem til de temabaserede e-magasiner, en havekalender, der guider dig til havearbejde i alle årets 12 måneder, info om HAVEFOLKETs kundeklub, ambassadører eller om, hvordan du kan komme på vores forhandlerliste, hvis du har en virksomhed indenfor branchen.

Er du på rundtur i magasinet, så husk, at du altid kan komme tilbage til forsiden ved at klikke på "headeren" eller ved at klikke på "ARTIKLER" i menulinjen.


#6
... ELLER BARE LÆS MED
Du kan også gøre som rigtig mange andre læsere af magasinet: Nemlig at kigge ind forbi hver dag og lige læse den nyeste artikel. Men hvis du leder efter noget særligt, så gør et par ekstra klik (som foreslået herover) og find frem til det du søger.


Har du spørgsmål?
Bare sig frem! Vi vil så hjertens gerne hjælpe.


3 kommentarer:

  1. Fundet - den havde godt nok gemt sig

    SvarSlet
  2. Der var han jo, den lille nisse! Tillykke til Per for at være den første.. :) KH Trine / fruamstrup@gmail.com

    SvarSlet
  3. Hej - havde faktisk ikke set denne artikel. Godt at komme ind i gemmerne!

    SvarSlet

ANNONCE