Dette er en unik anledning til at se en unik have på Mors. Skal du mon være én af de heldige? Du kan tage bytteplanter og en haveven med. Deltag i lodtrækningen ved tilmelding senest søndag den 8. juni kl. 21.


REDAKTIONEN, FOTO: LONE

ET TILBUD, DU FÅR SVÆRT VED AT AFVISE
Nu har du muligheden for at besøge én af de mest personlige haver nordøst for Firenze. Det er en have, som findes i bogform; nemlig “Tante Grøns have”, som er anmeldt her i magasinetDu kan også læse flere reportager, dels her, hvor hun såmænd også agerer  som gæsteskribent af og til, dels i vores splinternye e-magasin om haverejser. Ja, det er ikke for ingenting, at der er skrevet så meget om haven. Det er virkelig en have uden sin lige. Og så har vi hørt en lille fugl synge om, at haven ikke holder åbent mere i år. Vi er derfor stolte og glade for at dette arrangement bliver til glæde for jer – vores læsere.

HAVEVENNER OG PLANTEBYTTE
Du skal blot skrive en mail til os, så deltager du i lodtrækningen. Du får mulighed for at medbringe et andet havemenneske, som forstår at se, hvad hun/han ser, nemlig en eventyrlig have med utallige små finurlige budskaber hid og did, både storhed og nærhed samt en enorm planteglæde. På samme tid.

Og så er det jo svært at være sammen med andre havefolk uden at få lyst til at snakke planter og til at bytte. Derfor inviterer vi også til plantebytte. Tag det med, du ikke lige står og skal bruge. Hønsegødning er også god byttekapital,  hvis du ikke har lyst til at grave noget op fra din have. Eller såninger, der bare alle sammen er lykkedes, men som du ikke har plads til.

VI VIL VÆRE MED
HAVEFOLKETs redaktion vil ekstraordinært også være til stede, og vi glæder os som små havenisser til arrangementet. Vi tager kage med, og så ved vi med sikkerhed, at der vil være kaffe og te på kanden hos den grønne tante og hendes Syrenprins. Og så bliver der rigelig tid til at havesnakke godt igennem den dag.

Datoen bliver lørdag den 21. juni 2014 klokken 14-17.

Hvis du nu, mod forventning, alligevel ikke kan komme, forbeholder vi os ret til at udtrække en ny vinder i dit sted. Det er derfor vi beder om dit mobilnummer. Vi mødes ved havelågen klokken 14 og tager hjem igen klokken 17. Du må gerne medbringe fotografiapparat, men hunden (eller andre kæledyr) skal blive hjemme. Altså……mon ikke det bare går hen og bliver rigtigt hyggeligt? Det tror vi, det gør!

DU DELTAGER SÅLEDES
Send en mail til info@havefolket.com med dit navn og mobiltelefonnummer og mærk e-mailen i emnelinjen med  “TANTE GRØN”, så ved vi, hvad det drejer sig om. Der er 10 gratis pladser med ledsagere – dvs. 20 personer – der sammen med redaktionen kan besøge haven uden andre omkostninger end rejsen derop. Vi får denne ekstraordinære adgang til haven, så dine chancer i denne lidt kortfristede konkurrence er faktisk vældigt store.

På hjerteligt og boblende glædeligt gensyn – IRL.

Redaktionen
H A V E F O L K E T

Karina, Lone, Lene og Marianne