søndag den 22. juni 2014

VÆR AMBASSADØR OG VIND

LODTRÆKNING

Kender du det med at stå i en besøgshave med andre besøgende omkring dig og så tænke: Gid jeg havde haven helt for mig selv i blot nogle timer? Det kan nu blive virkelighed for dig, der vil hjælpe os med at udbrede kendskabet til HAVEFOLKET.

REDAKTIONEN
FOTO: KARINA & LONE
Vi ved, at rigtig mange af vores læsere, ubevidst eller bevidst, allerede gør en hel del for at udbrede budskabet om havemagasinet, og det sætter vi meget stor pris på. Det er jo sådan, at jo flere der læser med, jo flere muligheder har vi for at skabe fordele for kundeklubben, bruge krudt på nye initiativer - som fx vores e-magasiner - og i det hele taget gøre meget mere af alt det, vi gerne vil kunne gøre for HAVEFOLKETs læsere.

Flere har spurgt os, om vi har materiale, der kan bruges til at markedsføre magasinet lidt ekstra, og den har vi besluttet os for at tage op nu. Vi vil derfor række hånden ud og spørge dig, om du mon også har lyst til at hjælpe os med at sprede budskabet.

Det vil ikke være fordi, vi vil bede dig om ret meget, og det vil altid være helt valgfrit, men det vil være dejligt for os, om vi kunne samle nogle navne på læsere rundt om i landet - ja, måske i hele Norden, eller endnu længere væk - på venlige læsere, der vil gøre lidt ekstra for at dele budskabet om HAVEFOLKETs eksistens.

Opfordringen i dette skriv er derfor, om du vil træde med ind i HAVEFOLKETs ambassadørkorps (som vi så fint kalder det), og hjælpe os med en første opgave. Nemlig at printe et A4 opslag og sætte det på en opslagstavle i det miljø, hvor du færdes. Det kan være på dit arbejde, i dit lokale supermarked, eller måske i en idrætsforening, yogacentret eller i svømmeklubben. Vil du vide mere, inden du rækker hånden op, så kan du gå ind og læse mere på siden AMBASSADØRER.

HAVEBESØG PÅ HØJKANT
Og hvad var det så med det der havebesøg?

Jo, vi har - i samarbejde med Jeppe Urban og Claus Bonderup - sat en præmie på to overnatninger for to personer på højkant til gæstehuset, kaldet "værkstedet", i Haven i Hune. Vi trækker lod mellem alle der melder tilbage på opfordringen om at hjælpe lidt til med ambassadøridéen.

Hvis du er den heldige får du et gavekort til to overnatninger for dig og din mand/veninde/datter/havefælle, eller hvem du nu har lyst til at tage med. Billetterne til haven gælder i et år frem fra vinderdatoen, og du kan selv vælge hvilken dato, du gerne vil ankomme - bare der er ledigt, naturligvis.


Tænk at kunne stå der i morgenlyset og snuse det hele ind. Eller at fange 
aftenstemningen i haven, når alt falder til ro og solsorten synger en trille for dig i det højeste træ efter en lang dag med mange mange mennesker rundt om dig?


HVORDAN KAN JEG MELDE MIG TIL?
Det eneste, du skal gøre, er at skrive dine kontaktoplysninger til os på info@havefolket.com og mærke din mail med "AMBASSADØR" i emnefeltet. Så vil du modtage en mail vedhæftet den lille A4-flyer til opslagstavlen, du vil blive medlem af ambassadørkorpset, og dermed også deltage med et lod i lodtrækningen om et todagesbesøg med ledsager i Haven i Hune.

For at være med i lodtrækningen om overnatning i Hune, skal du skrive til os inden den 30. juli 2014. Men efter denne dato vil vi selvfølgelig stadigvæk være rigtig glade for din tilmelding som ambassadør.

Vi venter spændt på at høre fra dig!

Grønne hilsner
Lene, Lone, Karina og Marianne

H A V E F O L K E T


7 kommentarer:

 1. God ide!... Og tak for igår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og i lige måde :-)

   Det var en hyggelig dag og dejligt at få sat ansigt på flere af jer læserne.
   Vi nød dagen rigtig meget!

   Slet
 2. Det gør jeg med glæde.

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke fået mailen endnu - er det, som det skal være?

   Hjerteligst

   Slet
 3. super ide.
  Men faktisk henviser jeg ofte til jer når jeg snakker med havefolk eller kommende havefolk. jeg er bare ikke så vaks på computeren at jeg linker (hedder det det? ) så det er en mundtlig anbefaling.
  Det ville være en appelsin i turbanen at vinde sådan en tur.. Men det er en lang rejse derop, og i disse for vort lommeulds svære tider er det nok ikke realistisk. Så jeg afholder mig helt fra den slags drømme, tror jeg nok,,,,,,,
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Gunvor, du er sådan en dejlig trofast læser! Vi sætter sådan pris på dine dejlige og opløftende kommentarer og det støtter s virkelig at mærke at du og andre af vores læsere sidder "derude" og kan bruge, hvad vi laver.

   Og til jer, der ikke kan finde ud af at kommentere eller bare ikke lige har lyst eller ej bryder sig om det: Vi ved godt I er der, det kan vi se på vores statistikker, så I skal vide, at I er med til at holde os til ilden! Det er en gave, at vide, at det, vi skriver bliver læst!

   Hov, så fik I lige et kram. .... fra hele redaktionen! Kh. M

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

ANNONCE