Som vi før har skrevet om, kan træ bruges til andet end at brænde. Det kan også fylde huller!


TEKST & FOTO: LENE

Uvist af hvilken grund var min paradisæblehæk, der lukker af ind til køkkenhaven, blevet lidt bar forneden. Når jeg tænker mig godt om, er det nok mig selv, der har været for hård med saksen. Det har længe irriteret mig at se på de bare ben, men jeg har ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle gøre ved det. For nogen tid siden havde jeg så løsningen.

Brænde

Problemet var bare, at jeg måtte overbevise manden på matriklen om, at brænde ikke nødvendigvis behøver ligge i et brændeskur. Forleden tog jeg chancen og flyttede 3 trillebøre med brænde, og heldigvis blev det godkendt.

Brænde




Brænde


Jeg vil ikke afvise, at der kommer flere små brændestabler rundt om i haven, og så er der også noget til insekterne at bo i.


Læs også:

BRÆNDE SOM DEKORATION
Brænde er indbegrebet af tryghed. Det skaber hygge – både med og uden ild i – og så kan det anvendes som element i haven på rigtigt mange snilde og interessante måder. Her er et par stykker.

KAN DU GÆTTE
… hvor vi har været? Vi har besøgt en kvinde, der må have været engelsk lady i et tidligere liv. Se billederne og du vil give os ret!

 
 

FIRE WALK WITH ME
Vi tænder op i stuerne i takt med at kulden bliver mere og mere uudholdelig udenfor. Det er blevet efterår, de lune sommeraftener har vi for længst vinket farvel til og det må vi finde os i.