onsdag den 2. juli 2014

VI ER I HAVEN

MAGASINET

Hvis du leder efter lidt læsestof, giver vi her 3 gode forslag til genlæsning af artikler her på HAVEFOLKET - med fokus på børnenes have.

REDAKTIONEN


Hvorfor er det egentlig, vi har have? Det spørgsmål kan stilles om og om igen, og vi får helt forskellige svar. Verden over. Men én af grundene for mange haveejere er nok, at de selv husker, hvor vidunderligt det var som barn at boltre sig imellem buske og træer, på en græsplæne, eller i legehuse. Og den mulighed vil vi gerne give videre til vores poder eller poders poder. Her har vi samlet tre artikler, som giver idéer til, hvordan du kan indrette dig til børnenes glæde. Tag dem evt. med i læsningen og snak med dem om, hvad de kunne tænke sig.

God læselyst, mens vi er i haven.

PLAYHOUSE
Når man har små børn i haven er det fristende at investere i et legehus, da de fleste små har ualmindelig meget glæde af dette. Der findes rigtig mange forslag til små huse i haven, og med lidt maling mv. kan det hurtigt blive et hyggeligt indslag, der glæder både børn og voksne. Har du hang til design, så se nærmere på legehusene fra Spanske David Lamolla, der har grundlagt en virksomhed, der tilbyder legehuse i moderne arkitektur.
læs mere >>VAND, ILD OG JORD
Man skal virkelig ha' argumenterne i orden, når man fjerner græsplænen i en have med børn. Overvejelserne var mange, men beslutningen blev truffet, og i dag har vi en have helt uden græs. Det betyder selvfølgelig at vi har skullet gøre os ekstra megen umage for at holde på vores søns interesse for haven.
læs mere >>HVAD SKAL VI LEGE?
Med småfolk i haven - og specielt hvis haven er nyanlagt - kan det være godt at få lidt bygget til ungerne, så der er alternativer til at grave i bedene eller lege i den nyplantede hæk. Der er tusinde måder at introducere ting til småfolket på - her er bare nogle enkelte forslag. En af dem er at grave trampolinen ned.
læs mere >>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE