onsdag den 9. juli 2014

VI ER I HAVEN

MAGASINET

Hvis du leder efter lidt læsestof, giver vi her 3 gode forslag til genlæsning af artikler her på HAVEFOLKET. I dag med fokus på gør-det-selv ting.

REDAKTIONENDet er simpelthen så skønt at være kreativ - at skabe noget. Også selvom man egentlig ikke synes man har evnerne. Bare processen, det at tage sig tid til det, at gøre det og så at se, hvad det bliver til - og så måske oven i købet blive stolt og tilfreds med resultatet. Ihhh, det er godt! Og det er særligt godt at tænke på, hvad det ville have kostet i dyre designbutikker, hvis vi nu skulle have købt det. Her har du tre ultranemme gør-det-selv opskrifter.

God læselyst, mens vi er i haven.

Flet et pilehegnFLET ET NEMT HEGN AF PIL
En gang hvert tredje år skal pilehegnet ved postkassen udskiftes. Se hvor det pynter! Ved siden af cykelskuret tæt på indkørslen har vi et lille "sted", hvor vi kan opbevare diverse sække inden de skal videre i kredsløbet. For at skjule disse grimme sække, flettede jeg for en del år siden et pilehegn, og nu er det tredje gang, det skal fornys. Samtidig fik vi integreret postkassen i "arrangementet".Siddepladser i havestuen SKAL VI FLYDE?
Værsgo og sæt jer ned - eller læg jer hvis I lyster. I dag skal vi nemlig rigtigt drive den af. Siddepladser er vigtige i en have. Ligeså er sidde- eller liggepladser en skøn ting i driverhuset eller havestuen. I vores havestue har vi valgt at gå planken ud og ladet pladsen til afslapning få fuld skrue, og opskriften er ganske enkel.
Læs mere >>
betonstøbning
STØB DINE EGNE POTTER
Efter at have anmeldt bogen "Betonstøbning" fik jeg blod på tanden, og nu - endelig - er de første ting i støbeskeen! Flere og flere har kastet sig over betonstøbning. Ja, det er vist nærmest blevet en hel dille, og nu er jeg endelig kommet i gang. Jeg havde planer om at støbe nogle små, firkantede betonpotter, men det viste sig at være svært at finde nogle forme,  der var helt "skarpe" i kanterne.
Læs mere >>

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE