Når vinden suser kan der godt blive lidt forblæst på terrassen. Kombineret med ønsket om opbevaring af brænde tæt på udepejsen, blev løsningen mobile brændestakke.


TEKST & FOTO: LONE
2014 har været et massivt byggeår i haven. Nye højbede, lounge og nu også nye elementer til terrassen. Det er lidt som om, at når man først kommer i gang og har alt værktøjet fremme, så kan alle drømmene indfries på kortere tid.
Brænde på terrassen har vi begge længe ønsket, men den rigtige løsning havde ikke lige meldt sig, indtil tanken om at kombinere det med ønsket om at skærme lidt af, dukkede op.

BrændevægRammerne er lavet af douglas, som spisebordet på terrassen, og de er ca. 100 x 64 x 27 cm. Der er hjul under, så de er lette at flytte rundt, og det er et “must”, for tingene står sjældent ens i længere tid i træk. Der skal gerne ske forandring ind imellem.

Rammerne er i hjørnerne blot samlet med vinkelbeslag. Bunden er lavet af en massiv planke, så den er stabil, og så er rammerne i siderne samlet med en pind på tværs.

Brændevæg

Hjulene er aflagte fra gamle ILVAreoler. Genbrug.

Brændevæg

Efterhånden som de lune sommeraftener bliver forlænget med ild i pejsen, synker det i beholdningen og dermed forsvinder væggene langsomt. Heldigvis har vi ekstra brænde i et brændely andetsteds i haven, så der kan hentes friske forsyninger.

 

Brændevæg