fredag den 1. august 2014

VAR DU DEN HELDIGE?

AMBASSADØR

Rigtig mange af magasinets læsere har meldt sig som ambassadører, og det er vi vildt beærede over. Det er fantastisk, at så mange gerne vil være med til at udbrede budskabet om HAVEFOLKET og haveglæde. 

REDAKTIONEN

Vi har i samarbejde med Haven i Hune udloddet en præmie om to overnatninger i haven for 2 personer. Og vi har nu trukket lod blandt alle de ambassadører, der har skrevet til os inden fristen den 30. juli, og som dermed deltager i lodtrækningen om overnatning i Haven i Hune.

Den heldige vinder er:

Lene Mols Jensen

Kære Lene,

Tillykke med denne præmie, som vi i redaktionen er vildt misundelige over! Vi håber, I får et par skønne dage i haven. Husk i øvrigt også, at du for at indløse din præmie lige skal skrive til os senest 3 uger fra i dag.


Tak til alle der har meldt sig som ambassadører. Vi vil skrive til jer ind imellem og komme med forslag til, hvad I kan gøre for at hjælpe med at sprede det gode budskab om magasinet. Har du selv en god idé til hvordan vi får budskabet om magasinet endnu længere ud, er du også meget velkommen til at skrive til os. Vi lytter og lærer.

Har du også lyst til at være ambassadør? Læs eventuelt mere her og skriv endelig til os, hvis du har besluttet dig for, at du også gerne vil hjælpe til.

2 kommentarer:

  1. Tillykke til Lene med den flotte præmie.
    Mange hilsner fra Eliane

    SvarSlet

ANNONCE