Nyt tiltag: Rådgivning til havefolk!  Rådgivningen på havefolket.com er for alle haveinteresserede – uanset om du er med i kundeklubben eller ej – om du har sommerhushave, villahave eller altan. Ønsket er blot at kunne hjælpe endnu flere med at få haveglæde ind i deres hverdag.


TEKST OG FOTO: REDAKTIONEN

Her på magasinet havefolket.com får vi rigtig mange henvendelser med spørgsmål fra havebegejstrede læsere, og indtil nu har vi blot svaret læserne direkte. Vores nu helt nye initiativ er starten på en åben haverådgivning, hvor vi udgiver svaret direkte på havefolket.com, så alle vores læsere får glæde af det. I den forbindelse har vi besluttet os for at starte “HAVEPANELET“, der vil hjælpe med besvarelse af de mange havespørgsmål, så vi har mulighed for at hjælpe endnu flere ude i haverne.

haverådgivningVi har på redaktionen derfor fået selskab af en række eksperter, der, som os, synes rigtig godt om at kunne hjælpe havefolk i alle ender af landet – og også gerne vores udenlandske læsere – med at få svar på de havespørgsmål, man må have. Ønsket er som altid at danne solid grobund for endnu mere haveglæde.

Med os i havepanelet har vi en velfunderet gruppe af havefolk, der med hvert sit fagområde vil svare på læserspørgsmål:

Mimi Hvass     
Ekspertområde: Træer

Grethe Heide     
Ekspertområd : Syrener og hække

Ritt Bjerregaard

Ekspertområde: Æbler og bær


Anne Møller Svane
Ekspertområde: Stauder

Mariane Corfitz
Ekspertområde: Prydgræsser
Marianne Rostén
Ekspertområde: Juleroser og påskeklokker
Jens Juhl
Ekspertområde: Økologi i haven
Dorte K. Rhode Nissen
Ekspertområde: Vilde planter
Du kan læse meget mere om hele havepanelet lige her

Så kære læser. Går du med en haveudfordring, som du gerne vil have hjælp til? Skriv blot til os, og forklar, hvad det er du tumler med. Medsend meget gerne et foto eller to, hvis det kan hjælpe til forklaring af dit spørgsmål.

Alt, du skal gøre, er at sende dit spørgsmål til os på info@havefolket.com og blot skrive “HAVEBREVKASSE” i emnefeltet. Oplys venligst altid navn og adresse.

Indenfor kort tid vil en af vores eksperter, eller HAVEFOLKETs redaktion, besvare dit spørgsmål på mail til dig. Vi prøver at få spørgsmål ekspederet så hurtigt som overhovedet muligt, da man jo ind imellem står lige midt i en udfordring og gerne vil hurtigt videre.

Størstedelen af alle læserspørgsmål og tilhørende svar vil blive udgivet på havefolket.com til glæde for alle læsere, idet vi blot underskriver havespørgsmålet med læserens fornavn og by. Har du medsendt fotos, vil disse ofte også blive vist. Fremsend derfor gerne foto i højest mulig opløsning.

Så benyt dig endelig af muligheden for at få hjælp fra os! Dermed har du i ét og samme greb fået svar på dine egne havetanker, og har ligeledes mulighed for at hjælpe andre havefolk, der står med tilsvarende udfordringer. 

Vi glæder os til at høre fra dig!