lørdag den 6. september 2014

SENSOMMERBUKETTER

BUKETTER

Fra de store engelske haver kan vi hente massevis af inspiration til arbejdet med den private have. Men også til buketter er der fin inspiration at hente. Se her nogle stykker fanget på sensommerens havetur.

TEKST & FOTO: LONE


Da jeg i starten af september var på min årlige inspirationstur til haver i England, kunne jeg ikke dy mig for at knipse et par af de skønne sensommerbuketter jeg mødte på min vej. Jeg tænker, at jeg måske ikke er den eneste, der kan bruge lidt inspiration til, hvordan man henter det sidste af sommeren indendøre, så se med her.

Buket fra Barnsley HouseI huset "Barnsley House" faldt jeg over to smukke buketter. Først buketten herover med masser af roser i en vild buket. Alle i cremefarvede eller lyserøde nuancer. Ret delikat, synes jeg.

Også denne med kornel, høstanemone, rose og sankthansurt er fundet i "Barnsley House".

Buket fra Barnsley HouseSidst, men absolut ikke mindst, fandt jeg denne på "Hidcote Manor". En symfoni af sensommerens smukke dahlia.

Buket fra Hidcote ManorAlle tre buketter er super skønne. På hver deres måde. Og nu må jeg i haven, og se om jeg har materiale nok til en dahliabuket eller måske en med høstanemoner, så jeg også kan byde sensommerhaven indenfor.


Læs også:


EN SKØN BUKET
Inden den første frost sætter ind, er det bare med at få plukket løs af de dejlige dahlia, så de kan nydes på helt tæt hold.
FARVEVITAMINER I EN GLØDENDE SENSOMMERBUKET
Bliver du også nogle gange lidt farvehungrende her midt på vinteren? Selvom milde (grønne) vintre hjælper lidt på det, kan vi ind imellem have brug for et ordentligt skud farveglæde. Se med her.
STUDENTER OG JOMFRUER
Studenter og jomfruer i lyserøde skørter - så enkel og dog så indtagende kan din buket blive.1 kommentar:

  1. Tak fordi du tog disse billeder g lagde dem her de er virkelige skønne :-)

    SvarSlet

ANNONCE