lørdag den 1. november 2014

JULEKORT TIL HAVEFOLKETS LÆSERE

JULEKORT 2014

Her på redaktionen holder vi meget af at skrive og modtage julekort i den mørke decembertid. Især den traditionelle slags, der overbringes af et postbud, læses med glæde og stilles til skue på hylden. 

REDAKTIONEN

Traditionen tro har vi igen i år lavet HAVEFOLKET-julekort. De er tegnet som finurlige, sneklædte haver med drys af fjerlette julestemninger. 

Decoupagerne er i år trykt som dobbeltkort, og de giver dermed rig mulighed for at sende en lang personlig julehilsen til dem, du holder af. De kan selvfølgelig bruges som det personlige kort, der følger med årets julegave, og de kan let indholde gavekortet til yndlingsbutikken, hvis den slags ønsker er på ønskesedlen.

De tre julekort ser du her på siden, og hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at bruge dem til at skabe lidt julestemning på din blog eller hjemmeside. Blot du forsyner billedet med et link her til www.havefolket.com, så dine læsere også kan finde vej til kortenes ophav.

    Kortene sælges i en pakke med tre, og hver pakke indeholder de tre forskellige julekort samt kuverter - klar til årets personlige juleskriblerier.

Pakken med 3 julekort og tilhørende kuverter koster i alt 65 dkr. inkl. forsendelse - uanset hvor mange pakker du ønsker dig. For hver solgt pakke går der 5 kroner til STØT BRYSTERNE Kræftens Bekæmpelses arbejde i kampen mod brystkræft.

Du kan lige nu bestille julekortene ved at skrive til os på info@havefolket.com.

Skriv venligst "SHOP" i mailens emnefelt. I mailen bedes du i øvrigt oplyse nedenstående.


NAVN: 
ADRESSE:
ANTAL PAKKER: 
LEVERINGSADRESSE: Hvis en anden end din egen


Kender du HAVEFOLKETs handelsbetingelser? Ellers kan du let finde og læse dem her.

3 kommentarer:

ANNONCE