tirsdag den 25. november 2014

MAGASINET ER LANDET

OM MAGASINET

Lørdag modtog mange af vores læsere den trykte udgave af årets julemagasin. Vi har siden fået mange søde kommentarer på mail, facebook mv., og dem vil vi gerne sige tak for. Feedback er i høj grad med til at bære et projekt som dette, så det er skønt, at I deler jeres tanker med os.

REDAKTIONEN
Et magasin fra HAVEFOLKET er mange uger undervejs, og det er måske især, fordi vi jo kun er 4 personer om at sætte det sammen. For at komme godt rundt om emnerne får vi dog også gerne lidt hjælp udefra. Og i år har vi fået input fra Claus Dalby, der viser lidt frem fra sin julebog, og fra Kille Enna, der laver kartofler, så englene synger. Så de skal selvfølgelig også have en del af takken for det samlede magasin. Vi sætter stor pris på, at andre også gerne vil være med i projektet, og det er tiltag, vi vil tage op igen i kommende magasiner.

Der er mange overvejelser i forbindelse med at skabe et magasin, og vi har taget udgangspunkt i, hvad vi gerne selv ville se og læse om. Så nu håber vi blot, at alle der har købt et magasin, får rigtig megen glæde af det.

Som du sikkert allerede har regnet ud, så er vi nu i fuld gang med at lægge sidste hånd på årets julekalender, der bringes her på havefolket.com fra 1. december. Og der er også mange julehyggelige ting i vente om havefolkets jul. Så du kan godt glæde dig.

Igen - tak til dig der læser med. Både her på havefolket.com og i det trykte magasin.
Og nu vi alligevel har dig, så vil vi også gerne ønske dig en rigtig dejlig dag her på kanten af november.

Grønne julehilsner,
REDAKTIONEN


Psst. Nåede du ikke at bestille julens havemagasin, så bliver du altså ikke helt snydt. Magasinet udkommer nemlig som altid på ISSUU i starten af december.

2 kommentarer:

 1. Kære redaktion!

  Herfra kommer lutter lovord til jer alle fire, jeg har nydt Julemagasinet i weekenden. Både det skrevne ord og de smukke fotos.
  Endvidere er det velgørende, at der ikke er fyldt op med flag og glimmer, lige tilpas julet efter min smag.
  Mange fine artikler samt gode idéer til julegaver.
  Det er morsomt som overskrifternes bogstaver er sat sammen, der skal lige ses efter en ekstra gang for at finde ud af, hvad der egentlig står, og den grafiske opsætning er smuk.
  Jeg vil også fremhæve, at magasinet er noget særligt, fordi jeg kender jer alle fire så godt fra de daglige artikler i Havefolket, på den måde bliver det meget personligt.
  Det matte og fede papir, der er anvendt, er lækkert.
  Stort til lykke med resultatet!

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 2. Kære havefolk, da jeg nu er færdig med mit projekt åben julehave, vil jeg glæde mig til at have tid til at nyde jeres magasin. Jeg har før skrevet det, men siger det gerne igen, det er en fantastisk pågåmod, ildsjæl og indsats I yder og vi andre nyder det, tusind tak for det :-). Så nu vil jeg svinge fødderne op og nyde jeres blad :-), kh Margit

  SvarSlet

ANNONCE