lørdag den 15. november 2014

PÅ VEJ TIL DIG MED POSTEN

OM MAGASINET

I skrivende stund er trykkeriet ved at lægge sidste hånd på julemagasinet. Vi har fået de første eksemplarer i hånden og glæder os nu bare endnu mere til, at det inden længe lander i postkasser i hele Norden.

REDAKTIONEN

Tusind tak til dig, der har bestilt en udgave af det allerførste trykte HAVEFOLKET-magasin. Du vil finde det i din postkasse i løbet af den kommende uge. Vi kan se, at der er et par stykker, der har haft vanskeligt ved at nå at betale inden fristens udløb. men da vi så nødigt vil skuffe nogen, der har set frem til at modtage magasinet, har vi besluttet alligevel at sende et ud til alle, der har bestilt - også selvom du måske ikke lige nåede at få din betaling igennem før deadline.

Om vi er spændte på, hvad du siger til magasinet? Jo, det må vi indrømme, at vi er. Selv er vi ikke helt færdige med at bladre i det for sådan rigtigt at forstå, at vi endelig står med det første håndgribelige, trykte magasin.

Nyd din weekend.

Spændte glade hilsner fra
REDAKTIONEN

11 kommentarer:

 1. Det ser meget spændende og lækkert ud, glæder mig til at modtage det.

  SvarSlet
 2. Kan man stadig bestille bladet, eller? Hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig.
   Det er desværre for sent at bestille i denne omgang. Men du går muligheden for at se og bladre i magasinet digitalt, når vi offentliggør det her på sitet 1. december. Vil du have fingre i den "rigtige vare", må du ud og banke på hos en haveven eller -veninde, der har fået det i postkassen :-)

   Og så et lille bonustip:
   Hvis du vil undgå, at gå forgæves næste gang, så lukker vi faktisk inden længe op for tilmelding til en abonnementsordning. Mange har spurgt efter muligheden, så det bliver det næste initiativ :-)

   Tusind tak for din interesse!

   Kh. redaktionen, der pt er på arbejdsweekend med planlægning af det kommende år :-)

   Slet
 3. Også jeg glæder mig! og hvor er det skønt, at det ikke blot er danskerne, der snart sidder med næsen dybt begravet i magasinet, men også Havefolk- læsere fra de andre nordiske lande, flot!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 4. Ville ønske de gamle e-magasiner også udkom på tryk :-)

  Glæder mig til at side i min lænestol med fødderne oppe - nyde de fine billeder og de gode artikler - og lade julestemningen stille og roligt komme til mig.

  SvarSlet
 5. Det bliver vildt spændende at få "barnet" i hænderne... :o)

  SvarSlet
 6. Kompost kompost kompost ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kom posten også helt til Bornholm idag - yippieeee!

   Hjerteligst

   Slet
 7. Hi hi, Koooooooooooooooooooooooooooom post, kalder vi. Han er altså på vej, men hans bener med B-fart, så vi er vel heldige at det siger "bump" i postkassen lige inden, i eller lige efter denne weekend!

  SvarSlet

ANNONCE