onsdag den 24. december 2014

GLÆDELIG JUL

GLÆDELIG JUL

Så oprandt dagen endelig! Den dag, som mange enten synes er den længste af alle - eller den 
korteste. Afhængigt af alder og gøremål.  

REDAKTIONEN


De fleste af jer har nok ret så travlt, uanset at meget er gjort i forvejen, og uanset at I måske er flere om alle forberedelserne til i aften. Men forhåbentlig har I ikke så travlt, at der ikke er tid og overskud til at nyde det hele - sådan lidt fra siden af. Se på det hele, tage det ind, mærke det helt ned i maven og huske at nyde. Nyde at det er nu, det er jul, at det er nu, den fejres bag vinduer, døre, gardiner og porte i hele landet.  Det er nu, (det meste af) verden husker på kærlighedsbudskabet og fejrer, at den grønne, levende og naturlige verden vender tilbage til os med friske skud og frodighed. Det føles som noget ganske særligt at være sammen om, uanset hvor på kloden, vi befinder os.

Vi fire på HAVEFOLKET vil gerne takke jer alle for, at I har haft lyst til følge med her i december, selvom vi ved, at I har travlt derude. Og tak til de af jer, der har haft tid og lyst til at lege med i julekalenderen! Vi håber, at julegaverne er faldet i god jord - enten hos vinderen selv eller måske hos en i familien - eller hvem ved, måske hos en haveven.

Vi vil også gerne takke for alle de søde tilbagemeldinger, vi har fået. I år har vi fået ekstra mange søde julehilsner fra jer læsere på mails - både som opfølgning på det arbejde vi lægger i blogmagasinet og i vores havemagasiner. I skal vide, at hver evig eneste kommentar og mail varmer og glæder os inderligt.

HAVEFOLKET ønsker glædelig jul


Og så vil vi egentlig blot benytte os af lejligheden til at ønske jer en helt vidunderlig og tindrende jul. Vi lover at hygge lidt om jer igen i morgen, og vi glæder os til at slå mave sammen med jer her mellem jul og nytår. Måske lader I os høre om alle de havegaveønsker, der er gået i opfyldelse hjemme hos jer. Uanset om I er glade givere eller modtagere - af have i gave.

Varme og juleglade ønsker til jer alle om en skøn julefest.
Lene, Karina, Lone & Marianne9 kommentarer:

 1. Kære havefolket
  Også rigtig glædelig jul til jer alle, og tusind tak for et rigtig godt og inspirerede havemagasin
  Når jeg kommer træt hjem fra arbejde, ved jeg ikke noget bedre end sætte mig med en kop kaffe og læse dagens indlæg fra jer
  Det giver ny energi og god inspiration til haven
  Mange kærlige julehilsen fra Kirsten N.

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til jer alle fire og tusind tak for alt det I har givet os i 2014 her på HAVEFOLKET.

  SvarSlet
 3. Kære Karina, Lene, Marianne og Lone
  Tusind tak for daglig hyggetid her på HAVEFOLKET hele året rundt.
  I ønskes alle en rigtig glædelig jul - håber også I får tid til at nyde!
  Julenydehyggehilsner fra Pia

  SvarSlet
 4. Glaedelig jul och tusen tack för den fina kalendern och allt annat under året!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 5. Kære alle fire!
  Risalamanden er på køl, anden er i ovnen på langtidsstegning - min mand kiggede gennem ovnvinduet og udbrød med et glimt i øjet:"Anden har fået gåsehud", og nu er det tid til en tur på HAVEFOLKET.

  Og minsandten om I ikke skriver en smuk hilsen til os allesammen juleaftensdag, hvor er det dejligt! I svigter aldrig, søgn eller helg, I er på pletten!

  Jeg vil gerne benytte lejligheden til at fortælle jer, at I efter min mening har fundet en flot balance i stilen, I henvender jer til læserne på - haveglæde og oplysninger i et for hver af jer meget personligt sprog, garneret af vidunderlige fotos.

  Glædelig jul til hele firkløveret fra
  Hanne

  SvarSlet
 6. Kære alle fire.Jeg vil også ønske jer en rigtig dejlig jul.....................og en stor tak for alle jeres dejlige indlæg.
  Mange juleknus Jette

  SvarSlet
 7. Kære Lene, Krina, Lone og Marianne.

  HO HO HO HO fra det høje nord, hvorfra der skal lyde et varmt ønske om, at I og alle jeres kære må få en rigtig dejlig og hyggelig jul, samt et lyst og blomsterrigt 2015.

  Mange tak for skønne oplevelser med jer IRL og for jeres utrættelige indsats for at skrive gode artikler,og fryde jeres læsers skønhedshungrende øjne med vidunderlige fotos.

  Håber virkelig, at I hver især får mulighed for at koble totalt fra og nyde julefreden og tage den helt ind.

  HO HO HO HO HO HO.....

  Juleknus og juleknas og peace on Earth:o)

  Syrenprinsen sender en kærlig hilsen til hele redaktionen

  SvarSlet
 8. Også en rigtig glædelig jul til hele Havefolket og andre læsere, skal lyde herfra det tyske :) Nu skriver kalenderen jo den 25., så jeg håber alle havde en rigtig dejlig juleaften i går - og kan få "slået mave" idag uden det alt for store stress ;)

  Det er en fryd at læse med her på siden - gode artikler og flotte billeder :) Og så føler man sig altid velkommen her - både "bare" som læser, men også hvis man har lyst til at skrive en lille kommentar :) Man kan vel godt kalde mig for nybegynder udi både havens gøremål - har haft kolonihave i 3/4 år - og udi blog-universet, men jeg høster stor erfaring og stor fornøjelse bl.a. hos Jer her :) Så tusind tak til Havefolket og alle Jer andre - fortsæt det gode arbejde! ;)

  Og igen, hvis sponsorerne læser med, tusind tak for fine præmier i julekonkurrencen! :)

  KH Trine

  SvarSlet
 9. Det bliver en forsinket men lige velment glædelig jul til jer alle fire og tak for inspirerende artikler fra jeres hånd 😄

  SvarSlet

ANNONCE