fredag den 5. december 2014

KONKURRENCE

KONKURRENCE

I dag udlodder vi en julegave til en læser. Men modtageren kommer ikke sovende til den, for havenissen er igen i år på spil her på HAVEFOLKET. 

REDAKTIONEN

KONKURRENCEN ER SLUT.Kære læser
Vores havenisse er stukket af!

Han vil så gerne lege gemmeleg, men vi orker ham bare næsten ikke. Vi har alt for meget om ørerne med juleartikler og gaveindkøb, og helt ærligt, så snakker han helt vildt og længe. Om julegrød og nisseøl. Men - måske du har lyst til at hjælpe med at lede efter ham? På bordet her i redaktionen efterlod han en ledetråd, der beskriver, hvor han er - på en lidt nisseagtig måde.

Vi har lovet at fortælle, at han er et sted her i magasinet - i én af artiklerne, der er skrevet og udgivet i 2014. Finder du frem til ham som den første, er det dig, der modtager dagens julegave. (Du kan evt. bruge søgefunktionen i sitets øverste højre hjørne - så er du godt på vej).

Her får du ledetråden til den artikel, hvor han gemmer sig:

"Jeg har gemt mig hos en spætte. 
Min hue er rød, men spætten er grøn."

Når du har fundet ham, så lægger du en kommentar på den artikel, hvor han gemmer sig. Og så kan du let se, om du kom først. Kom en anden dig i forkøbet, så læg endelig en kommentar alligevel - vi trækker nemlig lod den 24. december om en ekstra julegave mellem alle, der har leget med i nissens gemmeleg (men vil du være med, så læg din kommentar på gemmestedet senest i dag kl. 22, for der lukker vi for deltagelse).

Rigtig god tur!DAGENS JULEGAVE

Dagens julegave er en lækker trådkurv "Molecule" fra House Doctor. Kurven er af sort jern. Den har en dia. på 32 cm og en højde på 25 cm. Trådkurven vil fx være flot og meget anvendelig til julens appelsiner og clementiner.


DAGENS VINDER

Vinderen af den lækre trådkurv fra House Doctor er Ulla fra Trige. Stort tillykke!
4 kommentarer:

 1. Fundet - sammen med 3 ænder :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Karen, husk du skal lægge din kommentar der, hvor du har fundet nissen. Så deltager du i lodtrækningen den 24. december :)

   Slet
  2. ok det gør jeg straks

   Slet

ANNONCE