fredag den 12. december 2014

KONKURRENCE

KONKURRENCE

Så blev det fredag og weekenden er lige om hjørnet. Skal du have en ekstra grund til at synes din fredag er dejlig, så find frem til havenissen som den første og scor dagens havegave. I dag er der tre, der kan vinde!

REDAKTIONEN

KONKURRENCEN ER NU SLUT


Kære læser
Vores havenisse er stukket af!

Han vil så gerne lege gemmeleg, men vi orker ham bare næsten ikke. Vi har alt for meget om ørerne med juleartikler og gaveindkøb, og helt ærligt, så snakker han helt vildt og længe. Om julegrød og nisseøl. Men - måske du har lyst til at hjælpe med at lede efter ham? På bordet her i redaktionen efterlod han en ledetråd, der beskriver, hvor han er - på en lidt nisseagtig måde.

Vi har lovet at fortælle, at han er et sted her i magasinet - i én af artiklerne, der er skrevet og udgivet i 2014. Finder du frem til ham som den første, er det dig, der modtager dagens julegave. (Du kan evt. bruge søgefunktionen i sitets øverste højre hjørne - så er du godt på vej).

Her får du ledetråden til den artikel, hvor han gemmer sig:

"Jeg tror, at jeg har været her i køkkenet før, 
men jeg ved ikke helt, om jeg kommer igen.
Risengrød er der i hvert fald ikke noget af, 
men jeg kan se, at der er sket noget siden 
sidst."

Når du har fundet ham, så lægger du en kommentar på den artikel, hvor han gemmer sig. Og så kan du let se, om du kom først.

Kom en anden dig i forkøbet, så læg endelig en kommentar alligevel - vi trækker nemlig lod den 24. december om ekstra julegaver mellem alle, der har leget med i nissens gemmeleg. Se gavepuljen lige her. Puljen er med stor venlighed sponsoreret af Haven i Hune, Lindhardt & Ringhof samt Koustrup & Co.

Vil du være med, så læg din kommentar på gemmestedet senest i dag kl. 22, for der lukker vi for deltagelse.

Rigtig god tur!


DAGENS JULEGAVE
Mon ikke havehjerterne vil banke ekstra lystigt juleaften, når det danser forbi disse glade gummistøvler og vandkander på juletræet? De vil også pynte på en troldegren.

Hele Danmarks kogekone og haveelsker, Camilla Plum fra Fuglebjerggaard, har doneret hele tre sæt af denne gave og den indeholder både gummistøvler og vandkande.

Så her er ekstra vinderchancer!

VINDERNE
De tre, der var hurtigst til at finde nissen og dermed vinde et sæt med en vandkande og et par gummistøvler er:

Kirsten fra Langå
Hanne fra Nr. Alslev
Anne Mette fra Lejre

Stort tillykke med præmien!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE