mandag den 15. december 2014

KONKURRENCE

KONKURRENCE

Jep - nu er han løs igen.
Havenissen er stukket af - men hvorhen mon? Hans ledetråd er i dag omend endnu mere mystisk, end den plejer at være. Kan du mon regne ud, hvad han snakker om?

REDAKTIONEN

KONKURRENCEN ER SLUT


Kære læser
Vores havenisse er stukket af!

Han vil så gerne lege gemmeleg, men vi orker ham bare næsten ikke. Vi har alt for meget om ørerne med juleartikler og gaveindkøb, og helt ærligt, så snakker han helt vildt og længe. Om julegrød og nisseøl. Men - måske du har lyst til at hjælpe med at lede efter ham? På bordet her i redaktionen efterlod han en ledetråd, der beskriver, hvor han er - på en lidt nisseagtig måde.

Vi har lovet at fortælle, at han er et sted her i magasinet - i én af artiklerne, der er skrevet og udgivet i 2014. Finder du frem til ham som den første, er det dig, der modtager dagens julegave. (Du kan evt. bruge søgefunktionen i sitets øverste højre hjørne - så er du godt på vej).

Her får du ledetråden til den artikel, hvor han gemmer sig:

"Nissius originalis colerus. 
Som I kan høre, taler jeg flydende latin"

Når du har fundet ham, så lægger du en kommentar på den artikel, hvor han gemmer sig. Og så kan du let se, om du kom først.

Kom en anden dig i forkøbet, så læg endelig en kommentar alligevel - vi trækker nemlig lod den 24. december om ekstra julegaver mellem alle, der har leget med i nissens gemmeleg. Se gavepuljen lige her. Puljen er med stor venlighed sponsoreret af Haven i Hune, Lindhardt & Ringhof samt Koustrup & Co.

Vil du være med, så læg din kommentar på gemmestedet senest i dag kl. 22, for der lukker vi for deltagelse.

Rigtig god tur!DAGENS JULEGAVE
Dagens julegave er to æsker fra House Doctor. Æskerne er lavet af papir, og måler følgende henholdsvis 23x23x9 cm og 27x27x11 cm.

Man kan aldrig få for mange æsker. De er skønne, hvis man har nogle ting, der skal gemmes lidt af vejen. Du kan selvfølgelig også bruge dem som en gave.

VINDEREN
Dagens vinder i julekalenderkonkurrencen er Trine fra Glücksburg. Stort tillykke!

4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Jeg kan ikke lure om jeg har gjort det rigtigt. Skal man finde artiklen man tror er den rigtige eller skal der også være et billede af en nisse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Suzanne

   Det er meningen, at du skal finde frem til den artikel, hvor nissen gemmer sig. Og ja, der ER en nisse med i artiklen. Du er ikke i tvivl, når du ser ham. Du skal bruge ledeordene til at finde den frem. Ja, og så kan du jo også kikke i stikordsregistret eller under LÆS MERE, hvis det er, så kan det være du finder vej ;-)

   God fornøjelse!

   Slet
 3. Tusind tusind tak, både til Havefolket for en rigtig fin decemberjuleleg, og også tusind tak til sponsorerne for de fine gaver :) Jeg er simpelthen så glad over at være én af de heldige! :)

  SvarSlet

ANNONCE