torsdag den 18. december 2014

KONKURRENCE

KONKURRENCE

Gæt med i dagens udfordring, hvor vi igen har en havegave på spil. Og husk - at der også trækkes lod om en gave mellem alle der har leget med i hele december. Så du kan godt være heldig, selvom du ikke kommer først frem til havenissen.


KONKURRENCEN ER SLUT

REDAKTIONEN
Kære læser
Vores havenisse er stukket af!

Han vil så gerne lege gemmeleg, men vi orker ham bare næsten ikke. Vi har alt for meget om ørerne med juleartikler og gaveindkøb, og helt ærligt, så snakker han helt vildt og længe. Om julegrød og nisseøl. Men - måske du har lyst til at hjælpe med at lede efter ham? På bordet her i redaktionen efterlod han en ledetråd, der beskriver, hvor han er - på en lidt nisseagtig måde.

Vi har lovet at fortælle, at han er et sted her i magasinet - i én af artiklerne, der er skrevet og udgivet i 2014. Finder du frem til ham som den første, er det dig, der modtager dagens julegave. (Du kan evt. bruge søgefunktionen i sitets øverste højre hjørne - så er du godt på vej).

Her får du ledetråden til den artikel, hvor han gemmer sig:

"Grundet uenigheder, havefolkets damer og mig imellem, 
har jeg nu bosat mig hos en dame i ét af de nærmeste 
nabolande." Hendes fornavn starter med bogstavet; K. 

Når du har fundet ham, så lægger du en kommentar på den artikel, hvor han gemmer sig. Og så kan du let se, om du kom først.

Kom en anden dig i forkøbet, så læg endelig en kommentar alligevel - vi trækker nemlig lod den 24. december om ekstra julegaver mellem alle, der har leget med i nissens gemmeleg. Se gavepuljen lige her. Puljen er med stor venlighed sponsoreret af Haven i Hune, Lindhardt & Ringhof samt Koustrup & Co.

Vil du være med, så læg din kommentar på gemmestedet senest i dag kl. 22, for der lukker vi for deltagelse.

Rigtig god tur!DAGENS JULEGAVE
Dagens julegave er en Apollo 3 fuglefoderautomat fra Vivara.dk.

Foderautomaten er let at skille ad for fyldning og rengøring. Bunden, låget og spiseåbningerne kan ved hjælp af det unikke Klik & Go system tages ud. Den specielle ventilering i låget sørger for, at der ikke så let dannes kondens, hvorved foderets friskhed bibeholdes i længere tid.

Foderautomaten kan indeholde 450 g frø, har en dia. på 8 cm og er 36 cm høj.

VINDEREN
Dagens vinder blev Sydney S. Jensen. Stort tillykke. Send os venligst din adresse, så du kan få tilsendt din præmie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE