tirsdag den 9. december 2014

KONKURRENCE

KONKURRENCE

Igen i dag er der en have-julegave på højkant. Og ja, du har gættet rigtigt. Havenissen er på spil igen. 

REDAKTIONEN

KONKURRENCEN ER SLUTKære læser
Vores havenisse er stukket af!

Han vil så gerne lege gemmeleg, men vi orker ham bare næsten ikke. Vi har alt for meget om ørerne med juleartikler og gaveindkøb, og helt ærligt, så snakker han helt vildt og længe. Om julegrød og nisseøl. Men - måske du har lyst til at hjælpe med at lede efter ham? På bordet her i redaktionen efterlod han en ledetråd, der beskriver, hvor han er - på en lidt nisseagtig måde.

Vi har lovet at fortælle, at han er et sted her i magasinet - i én af artiklerne, der er skrevet og udgivet i 2014. Finder du frem til ham som den første, er det dig, der modtager dagens julegave. (Du kan evt. bruge søgefunktionen i sitets øverste højre hjørne - så er du godt på vej).

Her får du ledetråden til den artikel, hvor han gemmer sig:

"Jeg tror, at jeg er faret vild i HAVEFOLKETs univers. 
Hvem kan mon guide mig?"

Når du har fundet ham, så lægger du en kommentar på den artikel, hvor han gemmer sig. Og så kan du let se, om du kom først.

Kom en anden dig i forkøbet, så læg endelig en kommentar alligevel - vi trækker nemlig lod den 24. december om ekstra julegaver mellem alle, der har leget med i nissens gemmeleg. Se gavepuljen lige her. Puljen er med stor venlighed sponsoreret af Haven i Hune, Lindhardt & Ringhof samt Koustrup & Co.

Vil du være med, så læg din kommentar på gemmestedet senest i dag kl. 22, for der lukker vi for deltagelse.

Rigtig god tur!DAGENS JULEGAVE

Dagens julegave er tre sæt af HAVEFOLKETs julepostkort. Et sæt indeholder 3 dobbeltkort med de søde, vinterlige decoupager samt tilhørende kuverter.


VINDEREN
Vinderen af de tre sæt julepostkort blev Per A. Stort tillykke.

Husk at sende dit fulde navn og adresse til info@havefolket.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE