tirsdag den 16. december 2014

NATURLIG PYNT

DEKORATION

Her er en anderledes "sættekasse". Den er bundet sammen af tørrede pilegrene og pyntet med naturens materialer i miniformat.

TEKST: LENE
FOTO: MARIANNE & LENE

Naturlig pynt, jul
Det er så hyggeligt med staldvinduer, især til jul. Og har du ikke et, kan du nemt lave noget, der minder lidt om det. Dette er bundet sammen af pilegrene, som danner et gitter. Grenene er bundet sammen med mørkebrun, vokset bomuldssnor. Det kan enten sættes i dit vindue indenfor eller hænges op på en væg eller et hegn ude. Det er det sidste, jeg har gjort her, og jeg kan altså ikke stå for sort, brun og grøn. De farver klæder hinanden på sådan en delikat måde. Og hører du til en af dem, der vil have det ekstra julet, kan du jo binde det sammen med rødt garn i stedet for.

Jeg har valgt 4 pinde på den ene led, og 5 på den anden. Det giver i alt plads til 12 små naturting, der kan hænge og pynte.
Naturlig pynt, jul

De små kranse af blød ene er blot bundet sammen med grøn vindseltråd, og har fået et ophæng af sort, tynd ståltråd. Af silkefyr har jeg lavet små kvaster, der også  blot er bundet sammen med sort ståltråd. Den sidste pynt er små kogler med en lille dusk blød ene på. Nu hænger gitteret på mit sorte hegn, og den sorte ståltråd får det til at se ud som om pynten svæver i luften.

Naturlig pynt, julEr du faldet for minijulepynten, kan du selvfølgelig også bare lave den og hænge den på en gren i stuen, fx en gren af troldhassel. Det er faktisk rigtig fint.

6 kommentarer:

 1. Det er en rigtig fin og sød ide, den kunne jeg godt finde på at arbejde lidt med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette,
   Ja, det er sjovt en gang imellem at sidde med sådan noget "smånus" :)

   Slet
 2. Meget fin og enkel dekoration!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Hej Lene og Marianne
  Det er bare en fin ide. Jeg sidder netop og læser i det nye fine julemagasin. Det er godt nok knaldhamrende flot. Masser af hygge og inspiration. Tak igen

  knus
  Eva

  SvarSlet

ANNONCE