mandag den 5. januar 2015

HAVEFOLKET I DENNE UGE

MAGASINET // UGE 2

Et nyt år er skudt i gang og ligeså en helt ny uge. Som noget nyt på HAVEFOLKET vil vi hver mandag skrive lidt om, hvad I kan se frem til her på siden de kommende seks dage. I går løftede vi sløret for månedens tema, hvor vi bevæger os ud i haveverdenens eksotiske hjørner og kroge. Lad os nu åbne for en ny uge, et nyt år. Lad os åbne for året med sandalerne spændt på tæerne og kasketten på tværs. Lad os tage imod alt det nye. Åbent og med friske øjne. Vi er friske, kække og energiske som altid. 

Læs her lidt om, hvad du har i vente i denne uge.

I denne uge tager vi blandt andet med Lone på en havevandring i en engelsk have. Og nu skæver du måske til overskriften på månedens tema og tænker England? Eksotisk? Men den er altså god nok, bare vent og se.

Ud over England skal vi også til København, for også dér har vi et eksotisk besøg i vente. Som de planteglade folk vi er, stikker vi selvfølgelig også næsen ned i en ganske særlig vækst, som vi alle kender, og som vi synes har et ret eksotisk ydre.

Vil du gerne have et glimt? Jamen, det får du lige herunder. Et kig fremad i kalenderen - og på ugens artikler her på HAVEFOLKET. Har du selv eksotiske planter i din have? Eller har du måske lavet et tropehjørne med masser af kalla i krukker? Vi håber du har lyst til at snakke med henover måneden, når vi bringer forskellige emner på banen - uanset om du har været "eksotisk" i årevis eller først lige er faldet for det. Dine haveoplevelser er mindst lige så interessante som vores - vi tager bare hul på emnerne.

Så lad os endelig høre fra dig - altså hvis du har lyst.
Rigtig dejlig uge til dig!2 kommentarer:

  1. spændende... spændende.... jeg ser frem til et godt referat af havevandringen :) - Godt nytår.. :)

    SvarSlet
  2. Spænd solhatten og godt nytår tilbage Tim :-)

    SvarSlet

ANNONCE