mandag den 19. januar 2015

HAVEFOLKET I DENNE UGE

MAGASINET // UGE 04 

Kalenderen siger januar, og kigger vi ud af vinduerne i denne uge kan vi nok godt mærke, at det for alvor er blevet vinter. I sidste uge havde vi et par dage med ganske dejligt havevejr, og mon ikke vi er et par stykker, der har været ude i haven og snuse. Det skal vi også i denne, og hvis slud og sne forhindrer det, så i overført betydning.


I dag tager vi hul på endnu en uge i den eksotiske haves tegn. Du kan blandt andet se frem til en tur til det nordjyske, hvor vi skal snakke med en haveejer, der dyrker den eksotiske have for fulde gardiner. På redaktionen er vi ret imponerede over den gennemførte stil, og vi glæder os meget til at vise mere fra den specielle have.

Derudover kigger vi på en skøn lille sag fra planteriget, og vi kigger også ned i brevkassen, for måske er det kommet post? På fredag går vi i haven og giver dig nogle idéer til, hvad du kan kaste dig over af havearbejde i weekenden, og på lørdag smutter vi en tur i køkkenet, hvor der dufter af de skønneste krydderier.

Rigtig god uge til dig!1 kommentar:

  1. Altså den der nordjyske have glæder jeg mig meget til at høre mere om! Det er sejt, at man evner at få skabt en autentisk eksotisk have i kolde Danmark. Det kan man da kun være imponeret af.

    SvarSlet

ANNONCE