mandag den 26. januar 2015

HAVEFOLKET I DENNE UGE

MAGASINET // UGE 5

Det har været en ret spøjs uge, sådan vejrmæssigt. På redaktionen har vi jo repræsentanter på begge sider af bæltet, og mens det ene sted ligger under en hvid dyne af sne, står solen  i den anden ende, i et og samme sekund, højt på himlen - og end ikke det mindste lille snefnug er der at skue. 

Nu tager vi hul på en nye uge. Hvordan vejret bliver ved vi ikke, men til gengæld ved vi, hvad vi har tænkt os at forkæle dig med. 

I dag tager vi hul på den sidste uge med temaet om den eksotiske have. Her er lidt om, hvad du kan glæde dig til.

I ugen skal vi kigge på hele to planter, som vi vil tro, at de fleste kender, og hvem ved, måske bliver kendskabsgraden øget, så bliv på "kanalen" og læs med. Vi skal også en tur ud til brevkassen, hvor Marianne Bachmann Andersen fra havepanelet har fået et spørgmål om træer. Måske står du med samme problem som vores brevkasselæser, og har du et helt andet haverelateret problem, så skriv endelig til os. Både redaktion og havepanel er klar til at svare på dine spørgsmål. (Læs evt. her om hvordan du gør).

Ud over at stikke snuden i postkassen, stikker vi også snuden ned i en skøn lille bog, som handler om buketter og andet godt. Måske har du den allerede i bogreolen, eller måske kommer den der, når vi viser dig et lille udpluk af, hvad bogen har at byde på af inspiration.

Vi takker langsomt af for januar og sniger os mod februar måned, som byder på et helt nyt tema. Hvad temaet bliver, løfter vi sløret for på søndag. Imens vil vi ønske dig rigtig god fornøjelse med ugens artikler - og måske med et par dage i haven.

God uge til dig!
Fra alle os på redaktionen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE