mandag den 2. februar 2015

HAVEFOLKET I DENNE UGE

MAGASINET // UGE 6

Så er der kun en lille uge til at vinterferien begynder. Holder du fri, skal du måske på en skitur med familien, hvis da ikke til lidt varmere himmelstrøg? 
Her på redaktionen skal vi lidt af hvert og tilbyder også en uge på HAVEFOLKET med lidt af hvert. 

Læs blot.

Månedens tema, som vi løftede sløret for i går, kommer til at handle om højder i haven, om alt det, der kan give haven lidt ekstra oplevelse og dimension. Vi tager hul på emnet hjemme hos Lene, som vil vise os sin skønne og nye pergola. En tur til Tivoli skal vi også. Her har Marianne rettet blikket i vejret og viser, hvad den gamle have har at byde på i højderne, Sidder du nu og gisper lidt, mens du tænker himmelskibet og det gyldne tårn, kan vi berolige dig med at det hele bliver nede fra jorden.

En del af HAVEFOLKETs redaktion har i sidste uge også været til et skønt arrangement på Frederiksberg -  eller skal vi kalde det for en forlovelsesfest ? I hvert fald handler det om et møde mellem to partnere og om produktet deraf.

Ja, det lyder jo spændende alt sammen ikke? Det er det også, så bliv hængende og tag det hele ind.

Rigtig god uge til dig!1 kommentar:

  1. Jeg gætter på at Frederiksberg-eventet er noget med Hr. Dalby ;)

    Forøvrigt...med hensyn til vinterferie....så er der pænt mange steder (=skoler) hvor den først afholdes i uge 8...bare til info :)

    SvarSlet

ANNONCE