mandag den 16. februar 2015

HAVEFOLKET I DENNE UGE

MAGASINET // UGE 8

Temperaturerne er igen over nul og nogle dage i solen, når de helt op mod de ti grader, og jakken må af. I lydtæppet, når man lukker øjnene og lytter, høres toner fra det spæde forår. 

Dagen er tiltaget med mere end to timer, og det kan mærkes. Det bliver en god uge. Også i HAVEFOLKET - belav dig på endnu en uge, hvor du både kan gå ud, og så kan du tage en pause og læne dig tilbage og kigge opad! 

Sidste uge så vi på toppen af Tivoli. I denne uge skal vi se toppen af endnu en berømt have - ja, du fulgte måske med i serien om den hele sidste år? Vi fortsætter naturligvis med at lure dem fiduser af og gør det havefolk bare ikke kan lade være med: Få idéer til, hvordan vi kan gøre i vores egne haver. Herudover hæver vi os en meters penge eller to op over bedene og oplever, hvordan de tager form, når der svæver overstandere højt oppe over dem.

Af planteportrætter lærer vi om en yderst populær klatreplante, som mange har besvær med, men som er nem, yndig og frodig, hvis man lige huske nogle gode geværgreb. Vi skal også have svar i havebrevkassen på, hvad en mile egentlig er, og hvad der kan vokse i den. Og endelig skal du selv også en lille smule "på arbejde". Vi er jo havefolk, og derfor vil vi gerne bede om din hjælp til at finde frem til en robust og vidunderlig klatrerose, som bare skal nævnes. Så det kan du tænke over, indtil "vi ses" i kommentarerne i den artikel sidst på ugen. 

Rigtig god uge til dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE