mandag den 9. februar 2015

HAVEFOLKET I DENNE UGE

MAGASINET // UGE 7

I nogle byer og boligområder er der på det nærmeste tomt i denne uge, fordi folk er taget på ferie. I andre er det først i næste uge. Vejret giver os en chance for at gå lidt ud igen og bese haven, rydde lidt af vejen og ikke så forfærdeligt meget andet. Frosten har nemlig stadig et godt greb i jorden. Men så kan du lave lidt PC gardening indenfor. Hør her, hvad du har at glæde dig til i den kommende uge.

Ugen her vil blandt andet været præget af planten klematis, som vi guider dig i, bl.a. hvornår du skal beskære, og og så giver vi et bud på en god begynderklematis. De etårige klatreplanter kigger vi også på, og så skal du i øvrigt også med os hen til pottebordet, hvor vi viser, hvordan du selv kan lave stiklinger. Marianne har været en tur i Helsinge, hvor hun har besøgt en blomsterhandler, der viser, hvordan man kan skabe en buket i højden.

Vi får forresten også besøg. Vores gæst er en lille fyr, der kan være lige så sød, som den kan være en pestilens. Ja, hvad er nu det? Vent og se - og imens kan du jo glæde dig over at en ny og frisk uge er skudt i gang. Det vil vi. 

Grønne hilsner og glædelig uge 7
- ønskes du af hele redaktionen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE