mandag den 2. marts 2015

HAVEFOLKET I DENNE UGE

MAGASINET // UGE 10 

Vi tager hul på en ny uge og denne gang med den nordiske have i centrum. I går kunne du læse, hvad hele marts måned har at byde på af temaartikler. Du får selvfølgelig også nogle artikler om alt det andet, der sker i haven og i havelivet. Se hvad denne uge kommer til at handle om.  

Hele ugen her bliver meget præget af vores tema. Fx skal vi se nærmere på oldemors have, hvor Marianne viser nogle af de mange opfindsomme indslag. Hørplanten er også med på dagsordenen i denne uge, og dén har Lene sat sig for at portrættere på torsdag. Vi skal selvfølgelig også i haven, hvis vejret ellers tillader det, og så skal vi hjem til Lone hvor lounge, bål og hygge er på programmet. Frilandsmuseet skal vi forbi sammen med Karina, der har besøgt stedet med sit kamera. Og så tager vi fat i ét af brevene fra brevkassen. Eksperterne er blevet spurgt til, hvordan man tilplanter en mile.

Det bliver en spændende uge, og så har du måske opdaget at HAVEFOLKETs forårsmagasin er på trapperne. Det er vi i fuld sving med at lave færdigt, og det bliver noget af en lækker sag, tør vi allerede garantere dig nu. Klik her og se hvordan du bestiller.

Rigtig god uge til dig!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE