mandag den 16. marts 2015

HAVEFOLKET I DENNE UGE

MAGASINET // UGE 12

Mon ikke der er mange der har brugt et par timer i haven i den forgangne uge? På redaktionen har vi brugt mange timer på at lægge sidste hånd på det kommende magasin, men et par pauser har da sneget sig ind og selvfølgelig har vi da også været derude og snuse. Nu er en ny uge gået i gang, og magasinet er ved at være klar til at blive sendt til trykken. Vi glæder os alle 4 til at sende det ud til jer, der har bestilt - og så selvfølgelig også til at dele denne uges artikler. 


Vi starter med brevkassen, hvor vi har fået et spørgsmål omkring opstamning af blåregn - om hvordan og hvornår man kan gøre dette. Det svarer Grete Heide fra HAVEFOLKETs dygtige ekspertpanel på. Fra blåregn skal vi i løbet af ugen til den supersunde og hippe havtorn, som Marianne vil fortælle mere om. Vi skal også kigge på belægninger i denne uge. Til det har vi overladt mikrofonen til én af landets producenter, der vil fortælle mere om de forskellige belægningstyper suppleret med en lille "how-to-guide". Lige inden weekenden skydes i gang tager Marianne dig med i haven, hvor hun vil fortælle dig lidt om kalk og træaske. Hvis du nu tænker: Hvad for en fisk?, så bliv hængende og glæd dig til på fredag, hvor du vil blive klogere på dette emne. Helt væk fra det med træ skal vi ikke helt endnu, for allerede i morgen skal vi nemlig se på brænde og på, hvordan man kan lade sit brænde indgå som et smukt haveelement. På søndag skal vi også kigge på ét af havens elementer, nemlig højbedene, og hvordan du kan få dem i et snuptag.

Vi glæder os til at dele ugen med dig, og husk at det i morgen er sidste dag for bestilling og betaling af forårsmagasinet! 

Rigtig god uge til dig!2 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig virkelig til at modtage det færdige magasin i min gammeldags-ude-ved-vejen postkasse :)
  Håber I får tid til at komme ud i haven også. Det har I fortjent.

  SvarSlet
 2. De sidste ting er rettet i magasinet og nu vil vi også bare ud i haven i lidt mere end en enkelt time.
  Vi havde ellers glædet os lidt til den kommende weekend og hvad siger DMI så; Sne og slud! ØV hvor typisk! Nå men heldigvis bliver det kun bedre vejrligt - håber vi...
  Håber at du bliver glad for magasinet - det er blevet så lækkert kan du tro - vi er SÅ begejstrede for det her på redaktionen :-))

  SvarSlet

ANNONCE