søndag den 15. marts 2015

DET DRØMMER JEG OM...

LODTRÆKNING

Foråret er over os, og her i de allerførste forårsmåneder er vi mange, der går med en lille havedrøm, som måske snart skal udleves. Én drømmer måske om at bygge genbrugsmøbler af aflagte treller - en anden om at omlægge rosenhaven til en produktiv køkkenhave, der kan forsyne køkkenet fra forår til vinter.
Hvad er din drøm?

REDAKTIONEN
Land højbede har stillet 2 lækre højbede i 120x120 cm på højkant til HAVEFOLKETs læsere. Du kan deltage i lodtrækningen om de lækre produkter lige nu - gør det blot med det samme - ved at fortælle os om din hedeste drøm for nyt i haven 2015.

Det eneste du skal gøre, er...
at rulle ned til kommentarerne herunder og skrive om din havedrøm for 2015. Fortæl os om, hvad netop du drømmer allermest om at få lavet i din have i år. Om noget du gerne vil have bygget, plantet, ryddet op, fældet eller ... ja, hvad du nu end går og drømmer om?!

Den eneste forudsætning for deltagelse er, at du skal være med i kundeklubben. Det er billetten til alle vores lodtrækninger. Er du ikke allerede medlem, kan du helt gratis blive det ved at klikke her.

Og husk så!
Alle drømme er tilladt!

Vi trækker lod på søndag
Søndag aften kl. 20 den 22. marts lukker vi for deltagelse og så trækkes der lod mellem alle deltagere.

Om præmien
Præmien til den heldige vinder er 2 højbede fra Land Højbede i format 120x120 cm. Højbedene kan placeres ovenpå hinanden som vist herunder, eller de kan placeres enkeltvis, så du får to bede ud af det. Du vælger selv, om du vil have højbedene i galvaniseret overflade eller i natur, så du på sigt får en smuk rust at se. Du kan se meget mere inspiration til anvendelse og valg af overflader på landhave.dk.

land højbede

Billederne af højbedene her på siden viser, hvor de er stablet sammen 2 og 2 på en træterrasse. I denne sammensætning er de suppleret med en bundplade. Vinderen kan altid kontakte Land Højbede efter lodtrækningen og tilkøbe bundplade eller andre ekstra dele, hvis dette ønskes medsendt. Men højbedene kan også blot bruges, som de er, ved placering på jorden.

Del straks din drøm med os og deltag i lodtrækningen om denne lækre gave.

50 kommentarer:

 1. Jeg drømmer om at få lavet ny køkkenhave, med nye højbede. Plads til især bær, ærter, rabarber, små frugttræer og krydderurter. Vi har en del snegle, derfor skal der dyrkes i højbede med sneglekant. Det er min kære mand der skal til at snedkerere de nye højbede i lærketræ.

  SvarSlet
 2. Jeg drømmer om at få lavet højbede i mit nyerhvervede 200 m2 store stykke jord i den lokale haveforening, hvor vi vil udvide vores havehorisont med at dyrke jordbær, kartofler, bønner, salat om meget andet. Vi har netop i går fået tilsagn om sådant et stykke jord og har allerede gjort ansats til at flytte vort gamle, afmonterede drivhus derned som "reserve" og nu varer det ikke længe før vi går i gang med oprydningen på stedet. Et par højbede ville bare være vidunderligt.

  SvarSlet
 3. Jeg drømmer i den grad om et orangeri bygget af gamle vinduer og placeret mellem vores garage og huset. Med plads til både mennesker og planter. På det mere realistiske plan drømmer jeg om et nyt bed i lyserøde toner.

  SvarSlet
 4. Årh der er jO meget at drømme oM..... Min nabo har bygget en høj kedelig mur i øst skellet, så dér røg lyset fra øst.....men har tænkt mig at finde tre -fire ( brugte) væg-drivhuse, og lave et laangt smalt drivhus, så jeg kan udnytte at muren vil suge varme til sig - så kan en kedelig mur blive til tomater, ha!, tag dén, mur!(jo, der kan godt stå et par 'rustne' højbede ved siden af) hilsner!

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Jeg drømmer om middelhavet på mine terrasser, jeg drømmer om varme (høj)bede med masser af god og næringsrig jord, hvori mine frø til blå græskar og artiskokker kan udvikle store frugter til pynt og spisning. Jeg drømmer om morgener hvor jeg inspicerer haven iklædt morgenkåbe med en kop kaffe i hånden, om eftermiddage, hvor jeg kan nyde dufte fra lavendel, citrus og krydderurterne efter en dag på arbejdet og jeg drømmer om sommeraftener hvor solsorterne pipper hidsigt inden suset fra motorvejen og mørket sænker sig over haven. Hvor er der dog meget at glæde sig til :-)

  SvarSlet
 7. Problemet bliver at nøjes med at fortælle om én have drøm :) men jeg kan fortælle om den største... Jeg ønsker mig et stort og flot orangeri i tæt forbindelse med vores hus... det må godt være hjemmegjort, eller lidt anderledes end de gængse man kan købe... her skal være plads til at spise, tage en lur eller læse... og måske være et voliere med søde små pip-fugle :)
  Hvis jeg vinder højbedene, skal de dog stå på terrassen :)
  Kh Jannie

  SvarSlet
 8. Jeg vil gerne have urtehave, men sneglene ødelægger det hele, med højbede kan jeg sætte sneglehegn omkring og have en rimeli chance for at få noget ud af det ;-)

  SvarSlet
 9. Vi har en lille kolonihave så vi har altid drømt om at få højbede. Vi har lavet nogle selv men jeres højbede er pragtfulde.

  SvarSlet
 10. Tja lad mig nu se "en havedrøm"... Jeg tænker lige...
  Jo, jeg ønsker mig en frodig have, med liv af alverdens dyr og en et bredt fauna af blomsterflor, som får den kreative hjerne på overarbejde... ;-)

  SvarSlet
 11. Min havedrøm er et orangeri eller en overdækket terrasse. Begge dele ville være dejligt. At have et sted hvor man kan sidde uanset vejret om sommeren.
  lonni@stoltenborg.dk

  SvarSlet
 12. Min drøm er et lille legehus til mit dejlige lille barnebarn. Så kan hun rigtig hygge hos besterne til sommer eller ja næste sommer, hun er jo ikke så gammel endnu ♡

  SvarSlet
 13. Min drøm er et lille legehus til mit dejlige lille barnebarn. Så kan hun rigtig hygge hos besterne til sommer eller ja næste sommer, hun er jo ikke så gammel endnu ♡

  SvarSlet
 14. Nu hvor der må drømmes uendeligt, drømmer jeg om et stort engelsk inspireret drivhus i den del af haven, som endnu ikke har været under kærlige hænder. Af den mindre slags drømmer jeg om at blive bedre til at få en frodig blomstrende have i hele sæsonen.

  SvarSlet
 15. Mine vildeste drøm, som nok aldrig bliver til andet end en drøm, er at forvandle det ekstra hus vi har på grunden, til et orangeri. Det er et stort hus/rum, blot til opbevaring. Men det ligger perfekt i forhold til solen. Hvis man lavede det halve af taget om til vinduer, og den ene langvæg til gulv til loft vinduer - ja, så ville man have det perfekte sted. Åh det vilde være så skønt - et fristed uden lige.

  SvarSlet
 16. 2015-have-drømmen hos mig er at få lagt sort stenmel på de stier, jeg har lavet langs hæk og hegn til naboerne - og at få et lille bitte kvalitetsdrivhus i antracitgråt! Det første får jeg gjort, - det sidste skal der vist spares op til!
  Udover sort /antracitgråt er "rustent jern" gennemgående markør i min have, og jeg har allerede 7 Land-højbede forskellige steder i haven. Så det store bed vil bare passe smukt ind, - men jeg skal lige overveje hvor det skal placeres.....

  SvarSlet
 17. Jeg drømmer om en skolehave på taget af min arbejdsplads. Jeg er skolelærer og har netop fået et tagprojekt godkendt af kommunen.
  Jeg drømmer om at lave et fantastisk og udendørs læringsmiljø på taget af skolen med højbede som skolehave...både til planter og grøntsager...
  Jeg drømmer om at give eleverne i byen en fornemmelse af land, selvforsyning, liv og bæredygtighed...og det kan en skolehave...
  Jeg drømmer om ar give eleverne lyst til at være ude og have fingrene i jorden istedet for på tastaturet foran computeren...

  SvarSlet
 18. jeg ved ikke hvorfor, men hvert forår myldre der ønsker frem. Er det mon i år, jeg skal "plante" det sorte plankeværk? eller dele havens rum op med bøg? eller lave en form for tilbygning til drivhuset, så de mange chiliplanter kan få "deres eget" sted. Der er selvfølgelig også ønsket om et orangeri. Det vil samtidig medføre ønsket om en rydning af arealet, hvor de gamle vinduer til formålet står. Nu må jeg jo ikke glemme ønsket om en skyggeplads med en kreativ hængekøje under det store æbletræ. Når tanken falder på æbletræet, popper ønsket om mere bunddække op. Det er som om, at foråret udløser en form for ønskespiral, og et ønske, sender flere med sig. Når alt kommer til alt, ønsker jeg mig bare en dejlig sommer på terrassen, hvor jeg kan lægge planer og finde på nye ønsker, mens jeg nyder en kop kaffe og laver ingenting.
  forårshilsner
  jane z

  SvarSlet
 19. Vi skal have redesignet vores romantiske havebassin til et minimalistisk spejlbassin på 120x360cm. Her vil disse to højbede passe fantastisk til fyldt med vinterkønne stauder/halvbuske. Bassinet ligger udenfor vores spisestue.

  SvarSlet
 20. Jeg drømmer om, at nogle af havedrømmene går i opfyldelse;0)
  Listens top 3 er: Noget med vand - spejlbassin, pergolaer en masse og krydderurter på terrassen...og masser af sol og spredte byger!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 21. Min havedrøm er, at min rækkehushave bliver fyldt med fine højbede. 1 med krydderurter, 1 højbed med spiselige planter, 1 højbed med blomster til at plukke ind og 1 højbed med roser, som jeg elsker :)

  SvarSlet
 22. Min sommerhavedrøm er at få indrettet omgivelserne omkring det nye drivhus med gårdhave, sådan at det hele kommer til at hænge sammen og blive en helhed. Et sted der er rart at være...

  SvarSlet
 23. Min store havedrøm for i år, er netop et højbed der kan stå midt på græsplænen og blive fyldt med alle de dejlige dahliaer jeg har samlet mig. På det sted vil de kunne nydes fra alle sider i haven og fordi det er et højbed vil det være nemmere for mig at holde pga dårlig ryg. Det ville være så dejligt! :)

  SvarSlet
 24. Min store havedrøm gennem mange år går i opfyldelse i år - den 1. juli overtager vi et rækkehus med en skøn for- og baghave. Det jeg drømmer om er at sætte mit eget præg på haven. Jeg vil forsøge at lave en haveplan, så haven ikke kun kommer til at bære præg af impulsive løsninger, men at det bliver et sted, som vi har lyst til at gå ud i året rundt. Noget af det første jeg vil lave i have er et krydderurte(høj)bed.

  SvarSlet
 25. Jeg drømmer om at se hvordan det staudebed, som jeg anlagde i efteråret, kommer til at se ud. Det er det første stykke prydhav jeg nogensinde har anlagt - og der er da også lidt krydderurter ind imellem blomsterne. Og måske kommer der også kartofler, da det sidste år var kartoffelbed.

  SvarSlet
 26. Jeg drømmer om et nyt potteskur til kolonihaven, har skitseret det, men skal se om jeg kan finde genbrugsmaterialer, for det skal helst ikke koste noget :)

  SvarSlet
 27. En drøm er at få renoveret lysthuset og lave en rosenpergola sammen.
  Mere realistisk drømmer, vil jeg, renovere urtehaven videre, vi laver et nyt højbed om året, og gangene skal osse friskes op. Hvis mulvarpene vil, bliver det godt allerede i år.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 28. Aller-aller mest drømmer jeg om et lille rislende vandløb som ender i en lille-bitte vandpyt. Den drøm lyder måske ikke som noget særligt, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde den helt rigtige ide til at få indlemmet min vanddrøm i vores lille-bitte firkantede parcelhushave. Det skal nu nok lykkedes før eller senere... Indtil da håber jeg at drømmen om en pergola på terrassen, bliver til virkelighed denne sommer. Hov! Det blev til hele to drømme, - men (vand)pyt.... drømmene har vi jo lov at ha'! :o)

  SvarSlet
 29. Jeg drømmer om læ, om varme solskinsduftende børn ved en blåplads af kampesten, om friske, knasende grønsager fra køkkenhaven og tid og ro til i fordybelse at nyde det. Pyha drømme kræver hårdt arbejde :-) måske jeg kunne drømme kampestenene på plads ...måske.

  SvarSlet
 30. I min hyggelige kolonihave drømmer jeg om at få lavet et nuværende rodet bed om til et pænt og roligt blomsterne bed med mindre buske og stauder. Derudover drømmer jeg fortiden om at få fjernet noget træer og plante frugt træer i stedet for - fx æble, pære og blomme træer. Samtidig overvejer jeg om jeg skal plante 2-3 frugt træer i græsplænen for at give lidt mere liv rundt omkring. Og ja så kunne jeg godt bruge et højbed på terrassen til smukke og duftende blomster der vil give liv og hugge stemning imens man ligger og soler eller bare slapper af i hængekøjen.

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
 31. Drømmen er en terasse ud for køkkendøren, hvor jeg om morgenen kan sidde og drikke kaffe, mens jeg kigger på rosenbedet rundt om terrassen.

  SvarSlet
 32. Jeg drømmer om, at alle de mange planter, som jeg kæmpede med at få i jorden sidste år, spirer, gror og blomstrer i år, så jeg kan få den frodige, farverige have, jeg længes efter.

  SvarSlet
 33. Vi har besluttet at skifte træet på vores træterrasse samtidig med, at vi fjerner et ovalt plantebed på terrassen. Altså ny træbeklædning samt ny dekorative krukker, højbede m.m.

  Derudover har vi valgt at opføre et anneks i bunden af haven kombineret med frugttræer og -buske samt 3 højbede til vores køkkenhave.

  SvarSlet
 34. Der er sørme mange ønsker men fliserne på terrassen er 30 år gamle og har efterhånden lidt for meget patina:-) så gerne nogle nye og så må arealet gerne udvides lidt.

  SvarSlet
 35. Jeg drømmer om at hjælpe søn og svigerdatter i deres nyerhvervede hus, hvor haven skal trimmes og indrettes. Svigerdatters store ønske er et højbed til krydderurter.

  SvarSlet
 36. Jeg vil så gerne have plantet et fint levende hegn over mod naboens knap så pæne garage. Det skal være en vild hæk med masser af blomstrende buske som syrener og forsytia, som jeg kan nyde hele sæsonen.

  SvarSlet
 37. Næste store projekt i haven er udbygning af havens bede med stensætninger o.l. samt befæstning af havegangene med pigsten og grus. Opstilling af "granittrug" og små højbede til bl.a. små træer med stenhøjsplanter som underbeplantning.
  Det bliver rigtig flot når det ad åre bliver færdigt.

  SvarSlet
 38. Jeg drømmer om at få sat glas i mit drivhus og få lavet en lille bitte køkkenhave med højbede foran drivhuset.
  Jeg fik et ældre drivhus for snart 3 år siden, men vi kunne ikke blive enige om placeringen derhjemme, med det resultat at det fik lov at stå uden glas i flere år. Sidste efterår blev det endelig placeret og fik fundament.
  Nu håber jeg at det ikke tager flere år at finde ud af placering og udformning af køkkenhaven. Hvis der pludselig dukkede et par færdige højbede op tror jeg at processen ville gå væsentlig hurtigere :-)

  SvarSlet
 39. Jeg drømmer blandt andet om at få gravet et bed ved min terassekant til træer med flimrende skygge og smukke blomster og græsser i Kenzo-farver:-)

  SvarSlet
 40. Det jeg drømmer om er en skov. Vel at mærke i et hjørne af en ganske almindelig lille parcelhushave. Så det er begrænsningens kunst der er tale om! Men derfor må der gerne være lidt vildnis over det som kontrast til det velplejede. Overvejelserne fortsætter. Sydney

  SvarSlet
 41. Jeg drømmer om at drømme i min have, mens jeg hører vinden i træerne, føler det varme græs under mine fødder og mærker duften fra mine tomatplanter flagre forbi sammen med smukke sommerfugle.

  SvarSlet
 42. Jeg drømmer om et lille Junior orangeri fra Pavillon Danmark, det ville dele have smukt op! Derudover skal der anlægges et smukt i samme forbindelse med roser og stauder. Et par rustne højbede vil bestemt pynte i min lille have. PS glæder mig til at modtage det næste magasin!

  SvarSlet
 43. Jeg drømmer om at få fældet en søjlegran og fjernet et par stubbe fra to lærketræer, så jeg kan få lavet et dejligt rosenbed.
  Derudover er højbede den bedste opfindelse.

  SvarSlet
 44. Vi flyttede i hus sidste efterår, og forude venter vores første havesæson - der følger mange drømme med! Jeg kunne ønske mig et par højbede som kan markere en lille plads med morgensol foran vores køkken - deri vil jeg plante krydderurter og spiselige blomster.

  SvarSlet
 45. Jeg drømmer om et flot..............og stort og brugbart haveskur.Og det i forbindelse med en carport med ny belægning.
  Det ville bare være helt fantastisk.................men de 50.000 kr det vil koste har jeg desværre ikke.
  Hilsen Jette

  SvarSlet
 46. Jeg drømmer om en pergola ved vores sænkede terrasse, hvor man vil kunne sidde i flimrende skygge på sommerdage

  SvarSlet
 47. Min drøm er, at få istandsat vores udestue, så jeg kan bruge den til masser af planter og her skal vi sidde og hygge en forårsdag med en kop kaffe, når det er for koldt til at sidde på terrassen.

  SvarSlet
 48. Jeg drømmer om en ny hyggekrogge med en dejligt lukket strandstol. Foran mig kunne jeg godt tænke mig to dejlige højbede tilplantet med jordbær som lige kan hapses.

  SvarSlet
 49. min drøm er at sidde og kikke ud i en blomsterrig have og evt. tage en lille lur efter havearbejdet er gjort

  SvarSlet
 50. jeg drømmer om at få redskaber til at skabe et paradis...mindre kan også gøre det...ud af min nye vindblæste have

  SvarSlet

ANNONCE