mandag den 23. marts 2015

VINDER AF GAVE FRA LAND HØJBEDE

KONKURRENCE 

Sidste søndag startede vi en konkurrence, hvor en heldig læser kunne vinde 2 højbede fra Land højbede. Hvem blev vinderen mon?


REDAKTIONEN
Det er her i foråret, når vi endelig kommer i gang ude i vores haver, at vi begynder at drømme. Ja, nogle har brugt vinteren til at drømme i. Vi har her på HAVEFOLKET spurgt om I ville dele jeres drømme med os - og det var der heldigvis rigtig mange der ville. 

Blandt de mange der skrev til os om deres store og små drømme, har vi trukket lod om 2 flotte højbede på 120 x 120 cm fra Land Højbede. Den heldige vinder kan vælge de 2 højbede enten i galvaniseret eller ubehandlet stål. De galvaniserede vil beholde deres blanke udseende, mens de ubehandlede vil ruste.

Den heldige vinder er:

Marianne Vinther


Stort tillykke til Marianne, der delte denne drøm med os:
"Vi skal have redesignet vores romantiske havebassin til et minimalistisk spejlbassin på 120 x 360 cm. Her vil disse to højbede passe fantastisk til, fyldt med vinterkønne stauder/halvbuske. Bassinet ligger udenfor vores spisestue."

Kære Marianne, skynd dig at sende en mail til info@havefolket.com med din adresse. Skriv også om du ønsker højbedene galvaniserede eller ubehandlede! Du vil derefter få tilsendt præmien direkte.

2 kommentarer:

  1. Kære Marianne! Vi ønsker dig <3 - ligt tillykke! Og håber at alle dine havedrømme vil gå i opfyldelse!

    SvarSlet

ANNONCE