mandag den 30. marts 2015

LIGE NU I HAVERNE

REDAKTIONENS HAVEDAGBOG

Os i redaktionen vil gerne fortælle lidt om, hvad vi går og laver i vores egne haver, for vi bliver ofte spurgt. Derfor får du nu og de kommende mandage - i stedet for "HAVEFOLKET i denne uge" - et lille kort skriv om, hvad der foregår derude. Altså i vores egne haver og mellem vores 40 fingre og sorte negle. Vi lægger ud hos Marianne.

TEKST & FOTO: MARIANNE


Jo, jeg har jo aftalt med mig selv og det halve af den danske haveverden, at jeg - sammen med Lene - vil så en skærehave til og oven i købet fortælle om den. Så kan det jo (heldigvis) ikke nytte noget, at jeg enten sover, laver mad eller skriver. Jeg må ud og så, må jeg.

Det har jeg så gjort i dag, og Ih, hvor har jeg nydt det. 

Sol i små glimt, små nok til at drivhuset ikke blev for varmt at arbejde i. Masser af regnbyger, som jeg heldigvis stod i læ for, og hvis trommen på tagruderne gjorde mig tryg og skabte en vederkvægende defokus. 

Man kan faktisk godt gå helt i zen, når man sår. Så hermed en hilsen fra paradis. Læs i vores forårsmagasin, hvad det er, jeg har sået. 

Skøn mandag til dig!  

1 kommentar:

  1. uhh, hvor ville jeg gerne lave en rigtig skærehave igen. Men tiden,,, jeg havde en i nogle år, men ukrudt sneg sig mere og mere ind, pga mindre og mindre havetid. Så sidste år nedlagde jeg den helt, jeg "nøjes" med et par såede rækker blomster imellem gulerødderne,. Det ser nu osse godt ud.
    Nu krydser jeg fingre for at jeg får et par havedage i påsken, så blæse være med vejret, ud vil jeg.
    mange påskehilsner Gunvor

    SvarSlet

ANNONCE