onsdag den 29. april 2015

KOM OG SÆT DIG

TEMA: DIY

Forrige år lavede vi i haven et lille bålsted, så der for alvor kunne komme fut i teenagernes udendørsmadlavning. Og så skulle der selvfølgelig også findes noget, som de kunne sidde på. Først indførte vi den helt traditionelle stub og så en lidt mere sjov en af slagsen.

TEKST & FOTO: LONE

Jeg kunne have mange ønsker til lækre designermøbler, der kunne stå smukt på min græsplæne. Men - omvendt ved jeg også hvor ærgerlig jeg vil være, når der en dag er brændt hul i lærredet eller skåret hul i malingen fordi tingene jo bliver brugt - igen og igen. Og det er præcis meningen med dem. Desuden er der jo selvfølgelig også lige en økonomisk faktor der spiller lidt ind her. Og så længe haven bliver så flittigt brugt af alle aldre, så tror jeg stubbene er en super løsning - alt i alt.

Derfor var det stubbe jeg valgte, da vi forrige år lavede et større bålsted i haven. De har langsomt tabt barken og på den side man sidder på, har jeg givet dem et lag maling. Så tørrer overfladen nemlig hurtigere op, så man ikke bliver våd af at sidde på dem.Sidste år kom der så endnu en svend til. Og det er ham her. Han er også lavet ud af en stub, idet der er lavet to snit ind i stubben, så den nu danner en stol.Begge skårne flader er malet sorte, så den matcher de øvrige stubbe.

Og ved du hvad - man sidder faktisk ret godt på den. Når den om et år eller to har smidt al bark, tror jeg, den får sort maling fra top til tå. Det, er jeg sikker på, bliver et skønt syn.

I mellemtiden har vi i øvrigt lavet bålhaven helt om, så nu er stubbene en del af børnehaven i stedet. Men her vækker de absolut også begejstring.

1 kommentar:

ANNONCE