tirsdag den 21. april 2015

MIN HJEMMELAVEDE VANDINGSPLATFORM

TEMA: DIY

Når man bruger en vippevander, og det kommer jeg altså til engang imellem, er det rart at få den lidt op i højden. Se hvordan!
TEKST & FOTO: LENEDet har længe irriteret mig, at min vippevander mejer blomsterne ned fra siden, når den er i vandret position. I køkkenhaven har jeg indtil nu brugt en gammel spand, der blev stillet omvendt i bedet. Derpå satte jeg vanderen, men med denne nye himstregims, jeg har lavet, skåner man planterne på mere end én måde.

Jeg har brugt:
- 2 stumper brædder i nogenlunde samme længde som vanderen.
- 1 stump bræt til at samle dem med.
- 1 stk. tilspidset hegnspæl, skåret til i en passende længde.Skru det lille stump bræt på de 2 parallelle brædder.
Skru derefter den tilspidsede pæl fast med 2 skruer fra toppen.Jeg har valgt at male den med sort træbeskyttelse, så den ikke står og "skriger" af mig i bedene.
Nu kan jeg vande løs, uden at planterne bliver lagt i vandret.


9 kommentarer:

 1. Sådan en vil jeg altså også have. Man kan jo sætte timer på, så den kun står og vander i afmålt tid. Og det allermest herlige: Det ser ud som om den er ualmindelig nem at konstruere. Hurra med TAK på!

  SvarSlet
 2. genial ide, den må jeg da også have lavet et par stykke af, tak for inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at du kan li' ideen. Jeg tror også jeg skal have lavet et par stykker mere :)

   Slet
 3. Fin idè, min står også på noget genbrugsjern, som ikke ser særlig smart ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at høre, at du kan lide min idé :)

   Slet
 4. Svar
  1. Tak, Nina. Og så er ideen ovenikøbet så nem at man hurtigt kan få "banket" sådan en sammen :)

   Slet

ANNONCE