torsdag den 9. april 2015

PLANTESKILTE TIL ALLE SÅNINGERNE

HAVEFOLKET TV

Lene viser nogle af de mange muligheder der er for at lave kreative planteskilte.


TEKST & VIDEO: LENE & MARIANNEDu er sikkert i gang med at så, plante eller sætte indkøbte, færdige planter i potter. Og så skal du bruge nogle navneskilte, så du kan se, hvad det er, der står der. Hvorfor? Fordi det er så mange gange lettere at passe planten, når du ved, hvad den hedder. Så kan du nemlig altid slå den op. I dit planteleksikon, hos Onkel Google eller her i HAVEFOLKET, hvor vi også skriver planteportrætter, hvori dyrkning omtales.Men hvilke planteskilte skal du vælge? Ofte er de dyre eller også er de måske lidt kedelige. Vi kommer med lidt alternative idéer. Der er mange mange flere. Du kommer måske selv på en idé efter at have set videoen? 


Du kan se mere HAVEFOLKET TV lige her
Eller klikke videre på YouTube-kanalen og se alle videoer udgivet af HAVEFOLKET. 

7 kommentarer:

 1. tak for de kloge ord Lene :)

  SvarSlet
 2. Tak for gode råd til planteskilte, desværre hjælper det ikke, hvis man har en lille hund, der løber væk med skiltene :(

  SvarSlet
 3. Ideen med optændingspindene er genial. Dem skal jeg vist have fundet :-)
  Hos Biltema, sagde du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var Biltema. Jeg måtte helt til Næstved, men mon ikke der findes én nær dig :)

   Slet
 4. Jeg er begyndt at bruge plastik tersienner, købt en brugt til 25 kr i genbrugen. Og der bliver rigtig mange planteskilte af dem til flere år.
  Også er det vigtigt med en ordentlig tuds. Jeg har flere gange oplevet at nogle tudser ikke er gode nok til vanding og regnvejret desværre. Men kan anbefale en god tuds købt i bog & ide til måske 30-50 kr., men den er ret god.
  Mvh Sandra.

  SvarSlet
 5. Jeg bruger en gammel persienne. De klippes i passende stykker.

  SvarSlet

ANNONCE