fredag den 1. maj 2015

BESKÆRING OG KLARGØRING AF CITRONTRÆER

TV

Citroner sender lange skud af sted hvert forår. Og bliver alle blomsterne bestøvede, bliver grenene meget tunge. Derfor er det vigtigt at beskære, så de bliver tykkere og træet får en fin form. Se med her, hvordan Lene gør. 

TV: LENE & MARIANNECitrontræerne skal klargøres inden sæsonen på terrasse og i væksthus. Lene viser, hvordan du beskærer dem, så de får en god tilvækst.


6 kommentarer:

 1. Dejlig film. Det er så svært at klippe og man ender nemt med alt for mange stiklinger. Jeg nænner dårligt at smide afklippet ud. 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bente. Ja, det gør ondt at klippe, men nu er jeg kommet i gang, og det bliver ikke så svært næste år. Jeg har fået klippet det sidste nu, og begge træer har det supergodt med masser af nye frugtsætninger. Alle de afklippede citroner, både de gule og grønne, ligger i et fad. Jeg ved godt at de ikke bare ligger og modner af sig selv, men jeg kunne ikke få mig selv til at smide dem ud :)

   Slet
 2. Hej Lene1000 tak for god information ang. citrontræ.
  Mit er kommet ud af udestuen................og har også lange grene.Men ingen citroner i år.
  Nu vil jeg prøve at gøde og klippe de lange grene af for at se om det hjælper.
  Rigtig god bededagsferie knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, siger jeg på vores begges vegne. Jeg tror faktisk at en beskæring + gødning og amsser af lys og vand vil skaffe dig citroner.

   Slet
 3. Tak for en aktuel anvisning, blot havde jeg svært ved at høre . Nu vil jeg finde saksen frem og gøre dig det efter.

  SvarSlet
 4. Uh, Ja, Ingrid. Jeg er så ked af at vi ikke lige har det rigtige udstyr endnu. Men looooover,a t det kommer snart. Det skal nok gå med din beskæring. De skyder jo vildt i løbet af en sæson. Og stærke grene er jo at foretrække.

  SvarSlet

ANNONCE