mandag den 11. maj 2015

TEGL OG HEGN, RUM FOR RUM

REDAKTIONENS HAVEDAGBOG

Ja, det er altså ikke, fordi vi ligger på den lade side her på redaktionen. Næste magasin er godt på vej, og hjemme i vores haver har vi også vores at se til. I min have lægger vi i øjeblikket de nye tegl, og så har jeg også været ude med malerpenslen.

TEKST & FOTO: KARINA

Det går altså ikke så hurtigt, som det kunne, men i betragtning af, at vi kun har weekenderne til det, synes jeg alligevel, at der er sket en del. Haverummet mod vest, dér hvor vi også har vores træterrasse, er nu ved at være færdig. Vi mangler blot at fuge det sidste, og så skal der selvfølgelig også ryddes op. Selvom der nok går nogen tid endnu, før det hele er færdigt, så glæder jeg mig allerede nu over det. Blandt andet over de valgte tegls varme farve, som jeg synes gør sig rigtigt godt op mod det sorte og det grønne.


Malerpenslen har også været flittigt brugt, så jeg nyder at se på hegnet. Ved terrassen var hegnet sort i forvejen, men nu har resten i dette haverum også fået turen. Meningen er, at alt hegn skal være sort, og selvom det tager tid, er det arbejdet værd, for sikke det pynter.

Næste gang, jeg skriver, har vi måske også fået lagt en del tegl i forhaven. Ja,  måske er vi ved at være færdige til den tid - vi arbejder i hvert fald på sagen.


Jeg har som sagt allerede været i gang med at male, men er ikke helt færdig, så det må du se næste gang, du hører fra mig.Indtil da må du nøjes med et enkelt billede fra forhaven, hvor den hvide magnolia blomstrer lidt senere, end den plejer.

7 kommentarer:

 1. Så vackert, och en underbar Magnolia.
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
 2. Hej Maribel
  Jeg har gode erfaringer med den og blomstringen er hvert år helt overdådig.
  Magnolia stellatta "Alba" er navnet :-)

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Hej Henrik
   Ja den er virkeligt lækker og står bare så godt til huset og til alt det grønne :-)

   Slet
 4. Super flotte klinker! Rigtigt flot detlje med klinkerne i det ekstra lange format så mønstret "går op" og står snorlige - fanme i orden du!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik
   Jeg syntes også at formatet på klinken er super så nej det er ik´så ring endda ;-)

   Slet
 5. Hvilken type havetegl er de de er meget smukke?

  Mvh Ditte

  SvarSlet

ANNONCE