mandag den 4. maj 2015

TRAVLHED OG HEMMELIGHED

REDAKTIONENS HAVEDAGBOG

Det har været en travl uge og bededagsferie. Heldigvis har vejret artet sig nogenlunde, og vi afsluttede ugen med dejligt solskin - og en strid blæst, der stod ind i haven.

Det vi har haft så travlt med, kan I se i det kommende sommernummer af magasinet, der udkommer som trykt eksemplar i midten af juni, men jeg kan allerede nu afsløre, at det har noget at gøre med vand. Det har været et stort projekt, som også har været længe undervejs i planlægningsfasen - men nu er det færdigt, og vi glæder os til at vise det frem!

TEKST OG FOTO: LENE
Ellers har ugen budt på endnu mere oprydning i haven, samt plantning og flytning af diverse stauder. Væksthuset og udekøkkenet har fået en omgang, så nu er det igen en fornøjelse at lave mad i køkkenet, og ikke mindst at tage en velfortjent pause/lur i væksthusets varme, mens vi kan ligge og dufte det nyindkøbte appelsintræs blomster, sammen med citrontræernes.

Senere på ugen tager vi på ferie - en uge i Boston - til vores søns forlovelsesfest. Det bliver spændende, og jeg håber at få tid til at besøge nogle haver og/eller parker, mens vi er derovre. Det vil I helt sikkert komme til at høre mere om.


Og blodblommerne blomstrer for første gang - det har været en dejlig uge!

4 kommentarer:

 1. HGej Lene.Det lyder da spændende med en tur til Boston for at fejre sønnen.Håber da også at du finder nogle spændende haver eller parker.
  Er selv lige kommet hjem fra konfirmation i det jyske......................men jeg nåede da at gøre min udestue forårsklar.
  Men der er rigtig meget der står i drivhuset og venter på at komme udenfor.
  Har også en blodblomme....................de er bare skønne.
  Rigtig god tur over there. knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Jette. Ja, det bliver spændende. Har aldrig været i USA før. Jeg regner nu ikke med at tage hjem før jeg har fundet noget spændende havehalløj :)

   Slet
 2. Blodblommer i blomst? Jeg må snart på besøg igen. ;-)

  SvarSlet
 3. Kære Lene.
  Dejligt med et forårspostkort fra dit smukke verdenshjørne. Een af de mest berusende dufte i planteriget er ubetinget citrusblomster.
  Hjertelig tillykke med sønnikes forlovelse. Engaged to get married. Sikke een på opleveren for de stolte forældre. Håber du finder noget grønt guf i Boston. Ellers må du lige slå et smut omkring Vermont og besøge Tasha Tudors have.
  Ønsker jer en rigtig dejlig rejse.
  Knus fra tosserne i freaky Flatty

  SvarSlet

ANNONCE