Jeg synes ikke helt, at det lovede sommervejr holdt herover weekenden, og måske skyldes det de lidt blæsende dage, at vi ikke kom helt så meget ud i haven, som vi ellers havde planlagt – eller måske var vejret blot en dårlig undskyldning.


TEKST & FOTO: KARINA

Skønt vi har haft en dejlig forlænget weekend, endte det faktisk kun med, at vi kom i haven i går. Der kløede vi til gengæld på og fik lagt tegl på vores lille gårdplads i forhaven. At få malet videre på hegnet blev ikke én af søndagens opgaver, som billedet herunder også vidner om – i stedet for fik jeg flyttet lidt rundt på et par stauder.

 

Nogle af de stauder, jeg har rokeret rundt med, er en gruppe iris, som stod lidt klemt. Nu har de fået plads i et nyt bed, hvor de også får lidt mere opmærksomhed.

I samme bed men på modsatte side er løvehalen godt på vej, og et par Allium ‘Mount Everest’ er i blomst. Desværre har de ellers så skønne løgplanter det med at forsvinde over årene, hvilket jeg også kan konstatere at de har gjort her i haven – et løgsupplement til efteråret skrives bag øret.

Ved terrassehaven har jeg endnu ikke fået ryddet op. Spande med sand står stablet og skal fjernes. Et par indkøbte planter skal plantes ud i krukker, blandt andet en lille hørpalme. Måske har jeg fået krydset den del af næste gang jeg har havedagbogsstafetten. Det skulle jeg gerne, ligesom teglene også gerne skulle være ved at være lagt over det hele. Lad os se!