onsdag den 15. juli 2015

DEN AUTONOME BUKET

BUKETTER

Ja, det er jo en lidt sjov titel, jeg har givet denne buket, men den lever nu op til ordene. Jeg kan ikke binde buketter - ja, jeg kan knapt hitte ud af at stoppe ting i en vase uden at det ligner en ulykke. Måske er det bare min personlighed, der skinner igennem, måske er det bare sådan det skal være.

TEKST & FOTO: KARINA 
Jeg synes jo, at det er lidt hyggeligt, det dér med at gå ud og klippe lidt i haven og hive det ind i stuen. Især når vejret ikke helt arter sig, er det skønt at have en lille bid af haven at fornøje sig over. Men sig det ikke til nogen, det dér med mig og blomsterne - jeg har jo ry for at være lidt imod alt det der pynteri. Og indrømmet! Jeg er ikke nogen ørn til det. Hverken til at dimse og dutte og da slet, slet ikke til at binde buketter. Det har jeg sagt før og også indset for længe siden, men så er det jo sådan at jeg bliver stædig og prøver igen og igen og i langt de fleste tilfælde uden stor succes, mildt sagt! At den her er en stor succes, siger jeg ikke, men nu er den her og nu har jeg prøvet.

buket, kaprifolie, løvehale


I buketten er der lidt af det der blomstrer i haven lige nu, blandt andet kaprifolie, løvehale, klematis og prydgræs.

buket, kaprifolie, løvehale


Ja, det er vel sådan en buket, som et lille barn har plukket på ferien ved sommerhuset - helt uden at følge nogen form for regler, vi har bare plukket løs! Jeg ved ikke helt hvad en fagmand vil sige, men her i huset nyder vi den mens vi griner med den og ikke af den.

4 kommentarer:

  1. Jeg elsker vilde buketter meget mere end de stringente :-). Din buket er smuk på helt sin egen måde og lever sit eget liv, det kan jeg lide lige så godt som når det er en buket i spiral, så lav du bare flere buketter, skrevet af en der selv er autodidakt i den genre :-), kh Margit

    SvarSlet
  2. Den er da sød, og hvis den også er morsom så har du fået meget ud af det. Hvis du rigtig gerne vil det med buketter så kunne du jo tage et kursus, eller købe en masse ting til at gøre det med eller en bog eller...... livet er for kort til at skulle sådan noget. Iøvrigt synes jeg at plukke en buket giver mig ideer til sammensætning I haven og til fokusering på detaljer. Det minder mig om at jeg gerne vil være dommer til blomster shows, grin ikke det er alvorligt, jeg mener at jeg vil udvikle min detaljesans!!

    SvarSlet
  3. Som binder af profession, så øver jeg mig i ikke at det skal være for blomsterhandler agtigt, men kan ikke binde en buket uden at lave en spiral, det har lagt i hånden siden 1984;-), men putter jeg stilkene i vaserne en efter en så går det fint. Jeg elsker hjemmegjorte og viltre buketter, de har et levende udtryk.

    SvarSlet

ANNONCE