torsdag den 2. juli 2015

LEGETÅRN

TEMA: BARNELEG

Plager de mindste dig om et legehus i haven, og vil du gerne opfylde deres ønske, selvom pladsen er trang, så se med her. Det behøver nemlig ikke at tage så mange kvadratmetre hvis du bygger i højden. 

TEKST & FOTO: KARINA 


Det er ikke normalt at jeg går ind i andre folks haver uden at blive inviteret indenfor af beboerne, men da jeg gik langs fortovet til denne have så jeg noget stikke op over stakittet, og så kunne jeg altså ikke styre min nysgerrighed. Haven hører til et mindre lejlighedskompleks, og da jeg mødte en mand, som vist nok hørte til, spurgte jeg om det mon ikke kunne være ok at jeg skød et par billeder derinde.

Det der vakte min nysgerrighed, var toppen af dette fine legetårn forklædt som etageejendom. Meget fylder det ikke på "gulvfladen", men til gengæld har det hele to etager. En rigtig fin idé, hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med i haven. En rigtig fin idé er det i øvrigt også hvis man har børn, som vil noget forskelligt, da de jo sådan set kan få deres helt egen etage at råde over.

Til den øverste etage er der monteret en lille stige, der giver rig mulighed for at få bevæget sig, så ikke kun er tårnet godt til rollelege, købmandsbutik og hvad de ellers leger de små, det er nemlig også godt for motorikken.

Mit eget barn er vokset fra legehuse, men da han var i den alder, kunne jeg sagtens have gået efter denne idé. Faktisk havde jeg noget lignende i tankerne, men nåede ikke at få iværksat idéen - og nu er sønnen blevet en halvstor og skolemoden knægt, der ikke interesserer sig for den slags længere.Både hus og tag er formet som en sekskant og malet sort. Den sorte farve er i øvrigt en rigtig god idé, hvis man ikke er til pang- eller pastelfarvede sager, da den sorte går lidt mere i ét med omgivelserne.

Har du mindre børn, der bare plager om et legehus og har du, som jeg, ikke så ufattelig megen plads at gøre godt med i haven, er idéen hermed givet videre. For det er da en fin idé, og jeg er glad for at jeg opdagede det lille spir over plankeværket, så jeg kunne dele billederne her med dig. 

2 kommentarer:

  1. Super flot hus ........i en ændet brugsform kunne den indholde haveredskaber ol.

    SvarSlet
  2. Det har du da helt ret i Ege!
    Tænk hvor mange lange haveredskaber man kunne have hængende derinde :-)

    SvarSlet

ANNONCE