fredag den 31. juli 2015

SENSOMMERENS GÆSTEREDAKTION

OM MAGASINET

Den 30. september i år kan vi her på HAVEFOLKET fejre 3 års jubilæum. Det har vi besluttet os for at markere med deltagelse af nogle af de mange havemennesker, der er med til at forme den verden, hvor vi har fundet hinanden. Og hvor vi den dag i dag fortsat henter megen haveviden, deler havesorger og -glæder. Nemlig i havebloggermiljøet.

REDAKTIONENSom du sikkert ved, så var vi alle havebloggere, længe før vi startede HAVEFOLKET. Og vores private haveblogs kører stadigvæk ved siden af magasinet - nogle lidt mere aktivt end andre. Men havebloggeriet er en verden, vi alle sætter stor pris på, og selvom tiden ofte er knap til at få lagt kommentarer alle de steder, vi gerne ville, så nyder vi altid at følge med i, hvad blogvennerne har gang i i deres private haver.

Gæsteblogger


Da havebloggermiljøet ved etableringen af HAVEFOLKET og den dag i dag fortsat er en stor del af vores virtuelle haveliv, så har vi i anledning af HAVEFOLKETs 3 års jubilæum inviteret en lang række havebloggere med på redaktionen for at genfinde noget af den stemning, hele universet kommer af.

Vi har således inviteret et bredt og stærkt hold af nordiske havebloggere til at skrive med over de kommende måneder. Og heldigvis har rigtig mange sagt ja til at deltage på trods af sommerferie, festivaler, havetravlhed mv.

Vi skænker den virtuelle kaffe på redaktionen og lukker dørene op! I får her på havefolket.com frugterne af samarbejdet - en række artikler skrevet af andre havebloggere, der uge efter uge på deres egen blog har kontakt til en stor del af den danske haveverden via deres deling af tanker og fotos fra deres private haveliv.

Ønsket er hermed at vise en flig af den diversitet, man kan opleve ved at læse med på de nordiske haveblogs. Hvis du ikke allerede kender disse havebloggere, så glæd dig til at møde dem her på sitet i de kommende måneder, og se, hvad de har at byde på. Og læs endelig videre på deres egne blogs - vi giver dig selvfølgelig et direkte link videre ind i blogverdenen. Der er nemlig masser af inspiration og gode fif at hente i blogverdenen - og ikke mindst masser af hyggelig havesnak.

Gæsteblogger


Gæsteredaktionen består af følgende havebloggere:

Vi håber, at I alle vil tage godt imod gæsterne, og skriv endelig en kommentar til dem, når deres artikler udgives. Det er noget af det bedste ved at være blogger - at få respons og høre fra ens læsere. Om det så bare er et lille pip :-)

Rigtig dejlig dag til jer - vi glæder os til en inspirerende sensommer i godt selskab.

5 kommentarer:

 1. Ej hvor spændende.det vil jeg glæde mig til

  SvarSlet
 2. Super idè, det vil jeg glæde mig til.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Som altid er I på forkant og tænker hele vejen rundt. Jeg syntes det er så fin en tanke at I hylder haveblogverdenen, som det I er skabt af. Mange andre ville hylde sig selv først. Godt gået I skønne havequinder og tak for de første (næsten) 3 år. :o)

  SvarSlet
 4. Det er svært at sige det meget bedre end Jette, så jeg stemmer i!

  Hjerteligst

  SvarSlet

ANNONCE