mandag den 24. august 2015

GODT TILFREDS

REDAKTIONENS HAVEDAGBOG 

Ja, så har man hørt det med, men det passer altså, for hvor er jeg dog bare glad og tilfreds med min have - ja, faktisk lykkelig over, at den er min.  I dag skal du med på en hurtig lille runde i min have. Kom med og se, hvad det er der gør mig så glad. 

TEKST & FOTO: KARINA 

En weekend for et par uger siden tog fanden nemlig ved mig, for nu skulle vi altså bare videre med teglstensprojektet, så jeg kunne komme til at rydde murerspande af vejen og feje nedfaldne grene bort, som ellers bare lå der og lå.

Teglsten i forhaven

Et nyt hold tegl blev lagt her ved den midterste del af forhaven, og så kunne jeg ellers komme i gang med at "dimse", som vi kalder det herhjemme. Puder blev hevet ud fra skuret og lanternen blev tændt, fliserne blev fejet, og så blev det jo næsten til en hel have igen.

Virginsk ærenpris og pileurt


Staudebedene passer og har passet sig selv fint. Lige nu blomstrer Virginsk ærenpris og pileurt. Fantastiske stauder må jeg sige.

Teglsten i forhaven


Og ja, nu når man har fejet og gjort ved, så er det også om at nyde det. Og det gør jeg - ja, lige bortset fra at fugesandet har bleget mine teglsten, men jeg ved at det er væk om et par uger, og så er de igen som de skal være.

Og apropos det med fliserne, så skal I også lige med en tur om til terrassen. Tag jeg ikke af at der stadig roder, og at vi har parkeret et lille tårn af tegl, for se lige foran mine havevægge - dem med striberne. Her havde vi jo vores to bøgehække, men dem har jeg gravet op og fjernet. Egentlig stod de ganske fint lige dér, men desværre led de under en lidt hensynsløst flytning da vi sidste år udvidede vores terrasse. Flytningen gav bagslag, og de kom sig bare ikke, så nu er de væk, og i stedet har jeg lagt fliser hele vejen ind til de to hegn. Og jeg siger "jeg har lagt", for det er skam mig, der har lagt dem - helt selv.

Teglsten i haven

Og ok, måske ikke nær så perfekt, som når gemalen lægger fliser, men nu ligger de der, og jeg er fint tilfreds med resultatet.

Det var dén lille tur. Håber, at I nød den ligesom jeg gjorde.

God mandag fra Karina

22 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak skal du ha' Tim - og ja det skrider da fremad:-)

   Slet
 2. Det ser rasendes godt ud, smukt og enkelt, også dit dimsen, jo jeg nød turen:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mit dimsen ja!
   Må jo indrømme at jeg ikke helt kan lade være :-))

   Slet
 3. Herlig tur, det ser dælme godt ud! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fru Friis :-)
   Jeg er altså også glad for resultaterne, glæder mig sådan til vi er helt færdige.

   Slet
 4. Svar
  1. Tak for det Pia.
   Det er simpelthen også bare så hyggeligt at ta' en lille pause derude, når det altså ikke regner:-))

   Slet
 5. Tack för turen, det ser mycket fint ut!
  /Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej katarina. Jeg ser frem til at vise mere. Næste år går jeg da ihvertfald stærkt ud fra at alle drømmene er fulgt til dørs:-)

   Slet
 6. Det ser fint ud. Dejligt at læse at du er tilfreds med din have, for ofte ser vi jo kun de ting, vi synes trænger til at blive ændret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heller ikke typisk mig at stille mig tilfreds, men denne gang må jeg sige at jeg er det - eller ihvertfald kan jeg se resultatet for mig.

   Slet
 7. Flot og hvor er det glædeligt at du er tilfreds, det kan du bestemt også være:-) Der er en skøn ro over det, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Jeg har haft meget rod og løse ender i haven her, men jo det er blevet meget mere roligt nu - ihvertfald dér hvor vi hvor vi har lagt fokus.

   Slet
 8. Jeg siger også tak for turen:-). Det ser bare rigtig godt ud. Jeg kan godt forstå, at du er tilfreds.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke mange kommentarer - det glæder mig:-)
   Tusinde tak Mette

   Slet
 9. Så fint det ser ut!

  Hälsningar,
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får jo helt røde øre nu - og så bliver jeg jo også næsten helt hooked på min drøm om at holde åbent have engang - det er da ihvertfald motiverende respons jeg får her :-)
   Tak Maria :-)

   Slet
 10. Dejligt resultat. Vi er blevet voldsomt inspireret af jeres vægge i jeres pergolaer, så nu er vi ved at bygge noget lignende, ved vores nye store træterrasse. Vi tror på, at det bliver super.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej navnesøster.
   Hvor er det godt at høre og tak:-)

   Slet
 11. Det ser flot ud - og teglstenene skal nok blive "gode" igen! Tillykke med arbejdet som vi siger.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik, ja stenene er faktisk allerede nu ved at blive "sig selv" igen. Tak for rosen:-)

   Slet

ANNONCE