Ja, så har man hørt det med, men det passer altså, for hvor er jeg dog bare glad og tilfreds med min have – ja, faktisk lykkelig over, at den er min.  I dag skal du med på en hurtig lille runde i min have. Kom med og se, hvad det er der gør mig så glad.


TEKST & FOTO: KARINA

En weekend for et par uger siden tog fanden nemlig ved mig, for nu skulle vi altså bare videre med teglstensprojektet, så jeg kunne komme til at rydde murerspande af vejen og feje nedfaldne grene bort, som ellers bare lå der og lå.

Teglsten i forhaven

Et nyt hold tegl blev lagt her ved den midterste del af forhaven, og så kunne jeg ellers komme i gang med at “dimse”, som vi kalder det herhjemme. Puder blev hevet ud fra skuret og lanternen blev tændt, fliserne blev fejet, og så blev det jo næsten til en hel have igen.

Virginsk ærenpris og pileurt

Staudebedene passer og har passet sig selv fint. Lige nu blomstrer Virginsk ærenpris og pileurt. Fantastiske stauder må jeg sige.

Teglsten i forhaven

Og ja, nu når man har fejet og gjort ved, så er det også om at nyde det. Og det gør jeg – ja, lige bortset fra at fugesandet har bleget mine teglsten, men jeg ved at det er væk om et par uger, og så er de igen som de skal være.

Og apropos det med fliserne, så skal I også lige med en tur om til terrassen. Tag jeg ikke af at der stadig roder, og at vi har parkeret et lille tårn af tegl, for se lige foran mine havevægge – dem med striberne. Her havde vi jo vores to bøgehække, men dem har jeg gravet op og fjernet. Egentlig stod de ganske fint lige dér, men desværre led de under en lidt hensynsløst flytning da vi sidste år udvidede vores terrasse. Flytningen gav bagslag, og de kom sig bare ikke, så nu er de væk, og i stedet har jeg lagt fliser hele vejen ind til de to hegn. Og jeg siger “jeg har lagt”, for det er skam mig, der har lagt dem – helt selv.

Teglsten i haven

Og ok, måske ikke nær så perfekt, som når gemalen lægger fliser, men nu ligger de der, og jeg er fint tilfreds med resultatet.

Det var dén lille tur. Håber, at I nød den ligesom jeg gjorde.

God mandag fra Karina