mandag den 31. august 2015

HAR DU HUSKET?

OM MAGASINET

... at bestille efterårsmagasinet? Hvis ikke, så kan du lige akkurat nå det endnu. I dag er sidste chance for at bestille dit eget eksemplar via shoppen. Find den her.

REDAKTIONEN


Kære læser

I dag er det sidste chance for at bestille efterårsmagasinet i shoppen. Herefter overlades salget af magasinet til vores skønne netværk af forhandlere spredt over det meste af Danmark. Flere læsere skriver hvert kvartal til os - efter vi har lukket for bestilling af kvartalsmagasinet i shoppen - om det da ikke er muligt at efterbestille. Men - det er det desværre ikke.

Så, vil du have dit eget magasin i postkassen, så bestil det endelig nu, lige nu med det samme.

Er prisen den samme som hos vores forhandlere? Ja - det er den. Du betaler blot for portoen, når du bestiller til din postkasse. Hvis du ikke lige bor i nærheden af en af vores forhandlere, så kan det derfor være givet godt ud. Og som abonnent slipper du for at bestille hvert kvartal. Så kommer magasinet blot automatisk i postkassen straks det er klar fra trykken.

Vil du bestille?
Du finder shoppen lige her.

Vil du have et lille smugkig?
Så er det det, du skal få, og du kan finde det lige herunder.

Vi glæder os helt vildt til at få næste magasin på gaden. Både ud til dig som abonnent og til vores fantastiske forhandlere, som hver dag gør en rigtig fin indsats for at sprede budskabet om HAVEFOLKET. Og som dermed også er med til at gøre endnu mere, for at havepassionen når ud til flere og flere rundt om i landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE