Det er blevet uge 32, og sommerferien er for mit vedkommende et afsluttet kapitel. Familien og jeg har været et smut på Sicilien og oppe og vende i Nordjylland en tur, og så har vi også haft et par enkelte dage i haven. Kom med, så skal du se, hvordan den tager sig ud lige nu.


TEKST & FOTO: KARINA
Sidste gang jeg skrev havedagbog til jer lovede jeg at vise lidt mere af det lille vandbassin. Det skal I få at se og ligeså lidt af de planter der blomstrer eller er på spring. Vi er i forhaven, hvor vi begynder ved bassinet.
Vandbassin

 

Bassinet nydes hver gang, jeg kommer forbi, og ofte sker det at jeg lige tager 3 minutter ved bænken der står i nærheden.

Vandbassin

Engang imellem kan det være svært at rejse sig op igen, især på de dage, hvor man har behov for at tanke lidt mere op – på disse dage kan det blive til hele 10 minutter.

Hosta i blomst
Hosta i blomst

Bag ved bassinet har vi ét af de store højbede. Dette er med to birketræer og hosta med hvide kanter – et virkeligt smukt match synes jeg.

Drejeblomst
Vandbassin

I samme bed er der en anden skønhed, den hvide drejeblomst. Den er virkelig blevet til én af mine store favoritter, der er noget helt eventyrligt ved den.

PileurtEn ny favorit er den skønne pileurt. Jeg nyder de smukke, hvide blomsterstande og de små violette støvknopper som ses, når man kommer tæt på.

Katteurt

En anden favorit er den dejlige katteurt. Jeg købte et par stykker da vi flyttede hertil og forviste dem senere i et par år. Nu er den tilbage i haven, især til glæde for vores kat, som ofte sidder med snuden helt inde i bedet og nyder duften.

Vandbassin


VandbassinDet var lidt fra haven for denne gang. Jeg håber at I nød den lille tur og får en dejlig uge.